Imorgon börjar rollspelet
Imorgon börjar FN-rollspelet och självklart är man lite nervös, vet ju inte riktigt hur det ska gå till än. Har varit i stan efter skolan och köpt en kjol som jag tänkte ha på mig också. Sen har jag bara tagit det lugnt och nu har jag suttit lite framför tv:n. Snart ska jag lägga mig och läsa en bok i sängen - ska ju trots allt läsa ut en engelskbok i läxa tills på onsdag.. Men nu ska jag göra lite te och se på Spårlöst!

GodnattNej nu ska jag väl snart gå och lägga mig faktiskt. Har lite glosor att lära mig nu innan jag lägger mig och läser en bok i sängen. vi hörs imorgon,

godnattis ♥


alla ♥ dag


Hoppas ni har fått en bra alla hjärtans dag och att ni har varit med folk ni tycker om! Själv så har jag somsagt jobbat från tolv till sju idag. Men älskling sov ju hos mig inatt så det spelade inte större roll att jag inte tillbringade hela dagen med honom. :) hihi igår när han kom så hade han med sig en liten present till mig som jag öppnade, och det var det här söta armbandet från Baglady! Tack min sötnos!GodmorgonNu sitter jag här utan smink, och ska snart iväg och jobba. Älskling gick för ett tag sedan för han skulle träna tidigt idag. Och ikväll ska jag plugga lite mer inför dem två proven jag har på måndag. Jag har fått en del kommentarer där folk har frågat vad jag jobbar med, och jag tänkte berätta att jag faktiskt jobbar på Burger King. Det är inte världens fancy jobb, men man tjänar hyffsat :).

Massor att göra..Jag ska snart börja plugga, har två prov på måndag. Ett i matte och ett i spanska. Det börjar faktiskt bli lite tufft med att hinna läsa ut Matte C på mindre än en termin när det är en 100 poängskurs.. Men jag får väl kämpa lite!

Dock jag har FN-rollspel på tisdag, onsdag och torsdag. Vilket innebär att jag är Senegal med ett par andra i min klass, vi sitter i olika utskott och ska representera Senegals åsikter. Dvs, jag sitter i det ekonomiska och finansiella utskottet - vilket är vääääääääldigt kul. Dock så är jag ambassadör för Senegal också, så jag måste hålla ett öppningstal i generalförsamlingen under invigningen. SÅ JAG KOMMER HA MASSOR ATT GÖRA! :) Det ska bli sjukt roligt, det kommer vara flera olika länder då det är skolor både från Lund och Trelleborg också.

Nu tror jag faktiskt att jag ska åka upp till stan före jag börjar plugga, eftersom det är dresscode på rollspelet.
Förmodligen tror jag att det blir kavaj, kjol och skjorta för mig.


"Det är viktigt att klä sig korrekt och propert under rollspelet. I ett FN-rollspel finns en del koder som måste följas, för att det ska bli lättare att åta sig rollen som diplomat.
     Detta innebär att alla deltagare ska vara klädda formellt, det vill säga absolut inga jeans eller gympaskor. Av herrar förväntas kostymer och skjortor med matchande slips och av damer förväntas finbyxor med skjorta eller liknande eller en proper kjol med matchande överdel. Korta kjolar eller väldigt urringade toppar är inte acceptabelt. Både för herrar och damer är det finskor som gäller.

Om man inte följer dessa regler har ordförande rätt att tillrättavisa delegaten, eller i värsta fall, skicka ut denna.
"


Imorgon är det alla ♥ dag, och jag ska jobba från 12 - 7! Kul, men vad gör man inte för att tjäna en slant? Nu har jag dock diskat och städat allt från igår. Ska snart bege mig in i duschen också för att jag ska iväg senare. Ikväll kommer mamma och pappa hem från Österrike där dem varit en vecka och åkt skidor.
- har ärligt talat saknat dom.. Jag menar det är ju trots allt SKITläskigt att vara hemma själv - speciellt de dagarna när syrran inte sover hemma heller. USCH! Men gud vad taggad jag är tills nästa fredag! - DÅ ÅKER JAG NÄMLIGEN TILL VAL THOREEEEENS!
Let's get together - middag


Igår hade vi den första Let's get together middagen hemma hos mig. Väldigt trevligt var det! :) Tack för att ni kom töser!hihi min söta dukning!Kim, jag och Emsan


Ebba, Emma, Matilda, Jag, Monika, Lidia och Kim

RSS 2.0