25/7 Värme, sol, sommar

Underbart väder och underbart att vara ledig!
Jag njuter till fullo av mitt liv som det är just nu. Har dem bästa vännerna, bästa familjen och allt går som planerat i mitt liv! Idag fick jag också reda på att jag har boende i Umeå, så flytten sker 1 september.... åååh längtar!

Shorts: Levis, Skärp: Nelly, Tubtopp: H&M

love24/7 17:34

Kom hem vid halv 5 inatt, och då var det bara in i sängen och lägga sig för att försöka få lite sömn till idag. Blev väckt vid 9 för att vi skulle sticka till stranden, så jag fick sova lite när jag solade istället haha! Har varit en riktigt härlig dag idag, varmt som attans och blåst väldigt lite. Men badkruka som jag är så badar jag inte..... det var FÖR kallt i vattnet!

Nu har jag precis kommit hem, hunnit äta middag och ta en dusch. Ska väl städa lite innan jag sticker vidare på andra håll!

Underbara Bali och Gili Islands med riktigt varmt vatten!
love 

23/7 21:29

Dagens träning: 3 mils cykling...

Den här dagen avslutades med en mysig middag i Emelies trädgård med Gabriela. Vi hade cyklat och handlat lite smått och gott, så det blev pasta/kyckling-sallad med vitlöksbröd! Så ikväll lär jag lukta lagom gott på jobb... :)

Nu blir det en snabbdusch och om jag hinner lite städning hade det också behövts innan jag drar mig upp mot Etage. Ååååh imorgon blir det stranden! Hemskt vad mycket saker man kan göra på dagarna när man är ledig ;)

love 

23/7 12:19

Klockan är 12 och jag har redan hunnit med att cykla till och hem från stan idag. Hade ju ett möte kl 10, och det gick förvånansvärt bra trots att man var lite nervös såklart! Planerna idag är att jag ska gå ut med grannens och vår egen hund.. lär bli intressant, haha!

Sedan ska jag upp till kontoret i stan och hämta lite saker inför kvällens jobb. Middagen ska lagas hemma hos Emelie med Gabriela och sedan blir det nattjobb på Etage som vanligt. Bjuder på lite bilder från mitt Inspirationsalbum på datorn hihi.
love 
22/7 23:06

Vilken härlig dag! Fint väder och riktigt mysigt att träffa släkten. Efteråt gick vi hem och jag cyklade vidare till Kim för en trevlig och välbehövlig pratstund sådär på kvällskvisten. Man missar mycket bland sina vänner när man är såhär upptagen med jobb som jag har varit... Men nu ska det bli lite ändring iallafall!

Imorgon ska jag iväg på möte i stan redan vid 10. Jag är inte van att gå upp så pass tidigt längre...
Wish me luck!

Lilla jag innan kalaset hos farmor&farfar.Mums!

pappa & mamma


love

22/7 13:39

Vaknade precis, kanske lite sent men det blir så när man jobbar nattetid och kommer hem tidigt på morgonen. Nu är det dags att hoppa in i duschen innan hela familjen ska bege sig vidare till farmor och farfar på kalas. Här har vi hennes söta paket som hon ska få av oss!


love

Drömmar är möjligheter 21/7

Nu känns det som tiden flyger iväg! Jag har slutat på mitt dagjobb där jag hade 20-30 h/veckan och har nu 2 st jobb kvar. Nattjobb varje måndag, onsdag, lördag och söndag samt mitt smurfjobb som jag har lite då och då under helgerna. Det blir mycket mer ledig tid, och jag gillar det! :) 

Jag åker till Stockholm på torsdag för att umgås med vänner, och åååh vad jag älskar den staden. Längtar tills jag kommer dit! Har även börjat tänka om angående min framtid.. Vi får se vad som erbjuds, men tror inte jag lär hamna i staden jag växte upp i iallafall.. :) hihi, drömmar är möjligheter!

Jag & Jennie Karlsson på Girls night med Sofie Fahrman på Pepes Bodega, Båstad.


love 


18/7 Dags för en nytt kapitel.

Nu är det äntligen gjort och jag har fått beskedet! Det blir en flytt till Umeå för min del i september. Dags att söka jobb, hitta boende och äntligen börja plugga kläder&design. Jag är överlycklig och tror att detta året kommer bli något av det bästa valet jag har gjort.

Malmö är alltid ett ställe jag vill komma bort från.. Samma människor, samma ställen, samma sak liksom. Sen att tanken har varit utomlands, att jag vill bort från Sverige är ju sin sak. Men att hamna i Umeå... hm, hur gick det till där liksom?! Men det är en början iallafall! Tror att om jag verkligen vill så ska jag kämpa mig utomlands efteråt. Man har ju sina planer..... :)LOVE 

RSS 2.0