Fårö nästa

Nu sitter jag i bilen igen, och idag är det sol och blå himmel! Vi är påväg till Fårö som ligger högst upp på Gotland. Det ska vara väldigt fint där och det ska bli kul att åka dit, speciellt när det är fint väder också.
Resten av veckan vet jag inte riktigt vad som händer. Blir det soligt och varmt så ska vi nog till stranden en dag, men imorgon skulle det vara regn och åska, då får vi nog hitta på något annat haha.

Nytt linne från Mango på mig idag!

Tillbaka igen

Nu sitter jag här i huset igen, vi kom hem för en liten stund sedan. Vi fick iallafall fint väder till slut idag, vilket gjorde allting mycket lättare! Har ju varit i Visby som sagt, och det är medeltidsvecka här på Gotland så det har varit medeltidsmarknad och varannan person innanför murarna var ju klädd som en medltida bo.

Det var trevligt där och jag fick shoppat lite också, dock inte så mycket som jag förväntade mig men lite blev det!


Köpte en ring på marknaden!

Köpte denna sjukt snygga långklänningen!

 

Påväg mot Visby

Nu sitter jag i bilen påväg till Visby där det är tänkt att vi ska spendera dagen. Det skulle bli finare väder idag vilket jag fortfarande inte har märkt av.. Fast det ser lite lite lite ljusare ut på himlen kanske. Men nu ska vi parkera så vi får höras sen ikväll när jag kommer till bilen igen!


puss!

Tänkte prova mobilblogga :)

Tänkte prova mobilblogga :)

Mys i huset

Huset vi bor i här är fruktansvärt mysigt. Det är ett stenhus och den här gården byggdes redan på 1300-talet, vilket man verkligen märker på väggarna som är ungefär en halv meter tjocka.. haha. Men det var jättemysigt inrett, och man får fortfarande behålla den här gamla/nya känslan.

Idag har vi varit och åkt runt på massor av loppisar, hanverksförsäljningar, keramikförsäljningar, marknader osv. Har inte handlat någonting idag, utan håller nog i mina pengar lite mer tills vi ska till Visby imorgon. Där hoppas jag kunna hitta lite mer faktiskt.

Här kommer några bilder på hur huset ser ut inomhus!


På denna bilden ser man tydligt vid fönsterna hur tjocka väggarna är.


Här är hallen, och även en liten bänk inbyggd vid fönstert där jag sitter just NU :).Här sitter jag på uteplatsen :)


Nu har en dag gått på Gotland.

Vi har haft hyfsat väder idag, det har varit ganska molnigt men riktigt varmt! Så vi har varit iväg och gått på varenda liten loppis & gårdsbutik här i närheten. Verkligen trevligt, + att jag ÄLSKAR loppisar. Så självklart skulle jag också hitta någonting, en liten gullig servis på 7 koppar med tillhörande fat. Här får ni en bild på det!

Äntligen på Gotland

Nu är jag iallafall på Gotland. Vi kör av färjan just nu och då har vi typ 45 minuter kvar tills vi är framme i huset där vi ska bo. Det är molnigt och dimmigt här.. vilket inte är speciellt populärt. Men det skulle bli sol nästa vecka iallafall och det hoppas jag på!Här är iallafall en bild på huset vi ska bo i och det ligger i en by som heter Garda. Har aldrig varit på Gotland tidigare så det ska bli kul faktiskt!

Då sitter man i bilen...

Har suttit i bilen ett tag nu.. Är påväg till Gotland och nu sitter vi och väntar på att få åka på färjan från Oskarshamn. Är fruktansvärt trött, men det ska bli skönt att ha min första och enda semestervecka denna sommaren!
Borde iallafall vara framme om några timmar i huset, och jag skriver mer då när vi har packat in och så. Men just nu får ni en bild på mig när jag sitter här i bilen :)
Hörs mer senare!
puss

RSS 2.0