Nu har jag varit ambitiös!

Ja, nu har jag varit väldigt amibiös. Jag fixade en logga igår till påverkansutskottet på skolan, och idag har jag fixat en affisch som ska upp på hela skolan imorgon.

Idag har jag även varit på träningen, fast utan att träna. Fick massage på låren istället, dvs. han tryckte ut muskelknutorna - vilket gör så J*VLA ont...... Det värsta är inte ute än, utan jag har ett par stora, och några lite mindre knutor, så jag ska få den massagen 3 gånger till. Och helt allvarligt, jag gråter så ont det gör.. kommer seriöst ha blåmärken efteråt så mycket som han trycker :(...

Imorgon är det Officiell inspark för ettorna på skolan på kvällen. Tror jag ska vara där en stund, men jag får se hur länge.. vill ju träffa min älskling också. :)

Så.. nu ska jag gå och lägga mig! Vi hörs imorgon, natttinatti.



Svar...

Anonym om tisdagkväll:
vart kommer dom skjortsen/kjolen du har på bilden ifrån?
jättesöt!

Svar:
Tack så mycket! Och det är faktiskt en byxdress. Dvs den har halterneck knutning och shorts i ett. Men eftersom det inte är så jättevarmt längre så jag vek ner den och knöt rosetter fram och bak med banden. Blev hyffsat bra tycker jag :) Köpte den på Ginatricot på rean för 49 kr! VILKET KAP säger jag bara :)

tryck på bilden för att få den större.




Yesterday, was MY day!

Ja, igår fyllde jag då 17 år och jag fick en massa gratulationer och presenter! :) Frukost på sängen och sedan blev det skolan. På kvällen åt vi på restauran, min familj och wille. Sedan cyklade jag och wille hem till honom för vi skulle inom där innan vi skulle ner till ettornas inspark.. men dit hade polisen kommit så vi sket i det.. (vilket vi inte skulle gjort för det var ordnat en överraskning för mig där som jag inte visste om.... ) Var en stund på Willes storasystrars kräftskiva hos dom, sedan åkte vi hem till Ebba och chillade där tills halv 2 tiden innan vi stack hem till wille igen.

Imorse var jag i stan en stund med wille och tobbe, köpte lite skolsaker, strumpbyxor, 2 koftor varav en härligt stickad och lite sånt. Efter det cyklade jag hem och har pluggat en liten stund nu. Får lägga mig tidigt också.. samling till match imorgon kl 9....
Nattinatti!

Fick världens snyggaste födelsedagspresent av min älskling:
Ring från Kum Kum

och sen fick jag världens skönaste jacka av mina föräldrar:


+ massa annat!


tisdagkväll

tjaaa.
har ganska mycket jag ligger efter med i skolan, så jag bloggar inte så väldans aktivt längre.. men vi får väl se, det dyker ju upp lite inlägg då&då..
Annars var jag ute och shoppade idag, bilder får ni typ imorgon eller något :)
PUSSSSS





today

Cyklade till wille vid 2-3 tiden idag, stannade en stund på entré och köpte en söt byxdress på rea. Kom hem vid 9 tiden sen igen, och jag insåg att det börjar bli sjukt mörkt tidigt nu! vilket är lite tråkigt.. för då är det läskigt att cykla hem själv, och då kan jag inte cykla mer.. Ja.. nu börjar klockan bli mycket så jag ska lägga mig för jag börjar tidigt imorgonbitti.
vi hörs!

somrigt!


längesedan..

Nu har jag inte varit inne på datan på ungefär 4 dagar.. då jag har haft massa annat för mig istället. men nu ska det bli ändring på det. Första skolveckan gick helt okej, Malmöfestivalen ungefär varje dag, och haft lite möten här och där.
Har varit lite sjuk i halsen ett par dagar, men det blev lite bättre och jag spelade ändå match igår ju.
Förövrigt så har lärarna flyttat en lektion på mitt schema, så nu slutar jag 4 varje dag förutom onsdagen där jag slutar halv 3.. kul liksom?
Jaja, men man kan inte göra så mycket.. på fredag fyller jag 17 iallafall! :))

Efter första skoldagen...

Ja, då gick man första skoldagen idag med riktiga lektioner, men det mesta var väl ganska chill. Åkte hem till älskling efter skolan och sen tog vi bara det lugnt och så. Förövrigt så bytade han klass idag också. Nu har jag precis kommit hem, ska snart lägga mig för jag börjar tidigt imorgon. Möte imorgoneftermiddag efter skolan och sedan NRJ in the park.
nattinatti

Kavaj - Zara
Linne - Zara
Nitbälte - Shock
Jeans - Nudie
Skor - H&M
Väska - Paris, Kate & I

Upprop igår.

Igår var jag på skolan vid 8-tiden, för att välkomna de nya ettorna. Jag var fadder för den nya SPIS1 klassen, och alla var sjukt trevliga! Hade mitt eget upprop vid 2 tiden, sen var jag i stan en liten stund. Tog bussen hem och det blev träning på kvällen i ösregn.

Nu är klockan typ kvart över 10, och lidia ringde mig precis. Så nu måste jag skynda mig till s kolan för att hjälpa till med skolkläder och sånt. Fastän jag inte börjar förrän vid 1. Men nu ska jag fixa mig! Vi hörs senare.

Sista dagen på sommarlovet..

Nu är sommarlovet snart över och jag börjar skolan imorgon. Min buss går härifrån 07.33 - kul va? ha-haaaa jag dör. Usch jag orkar verkligen inte, men jag måste nog lägga mig nu för att kunna komma upp överhuvudtaget imorgonbitti. Just nu sitter jag ju bara här och saknar min älskling. Nattinatti

The dinner!

Emsans förrätt - smördeg & timjan


Sofies huvudrätt - tomat- och fetaost fylld fläskfilé med hasselbackspotatis och vitlökssås.


Kims efterrätt - hemmagjord chokladmousse av mörk choklad med grädde.

Present från älskling!

Eftersom jag fyller år snart, så fick jag en liten förtidig födelsedagspresent från min underbara älskling eftersom jag inte kunde vänta 12 dagar :D. Men det får jag göra ändå till nästa present... Jaja, men jag fick VÄRLDENS snyggaste handväska! GOD I LOVE IT! Den är av märket Paris, Kate & I och kommer från MQ.
Tacktacktacktack älskling, jag blev superglad!<3

Middag med Emma och Kimsan

Jadå, vi bestämde oss för att ha en trevlig middag hemma hos mig. Så tillslut blev det jag som fixade huvudrätten och Kim efterrätten och Emma förrätten. Ganska trevligt faktiskt. Jag har tagit det lugnt idag, sov hos wille inatt efter att vi hade suttit på 040events 18+ disco på Gustav.
Tog bussen hem från wille vid lunchtid idag, och sen har jag städat mitt rum lite och förberett maten lite tills ikväll. :) Nu kommer dom om ungefär 30-40 minuter, så jag ska ut och duka lite nu!

Ganska chill klädsel idag, dvs. höga chinos med instoppat linne och ett härligt skärp till!

RIXFM-festival igår.

Jag såg fram emot detta och när jag väl stog där mitt i klungan av massa folk, så blir allt ett enda fiasko. Man hörde knappt vad Janet sjöng, Alcazar gjorde värsta missen och mimade allting till en inspelad låt, MorronZoo-gänget var dryyyyyyga när de skulle presentera nästa artist och storbildsskärmarna slutade fungera ett tag mitt under konserten. Det ENDA som jag verkligen tyckte var jävligt bra, det var Mika. När han kommer ut som sista artist står alla och skriker på honom, och han kör sitt eget race genom alla låtarna. Han hade sjukt bra inlevelse och var energisk - vilket får publiken att komma igång! Ja.. tyvärr Rixfm-festival det blir ett G- på er men MIKA himself får MVG+!

DARIN jaaaa!

Darin är verkligen one of a kind. och jag kan knappt bärga mig tills jag får se honom på nrj in the park igen. åh.. Jag såg själv inte detta programmet av Sommarkrysset. men mamma berättade om det och jag ÖNSKADE att jag skull ekunna hitta det på youtube, och ja, här är det! NJUT! :)

Nyss varit och handlat!

Jag har precis varit iväg på ica och handlat lite mat till imorgon, för då ska jag, kim och emma ha en liten middag hemma hos mig! Bestämt att jag gör huvudrätten och kim efterätten och emma förrätten. Men fram till imorgoneftermiddag så är det en hemlighet det jag ska göra. Ni kanske får receptet imorgonkväll, eftersom det är inte speciellt svårt, men SUPERGOTT. Nu ska jag snart fixa mig, för jag och emma ska upp till Rixfm på malmöfestivalen vid 4.
vi hörs!

nattinatti

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det rixfm kl 4, sen miss li, veronica maggio och timbuktu.
Vi ses på stortorget! Nattti

Oväntad kväll!

Jag och emsan visste inte riktigt vad vi gav oss in på när vi cyklade upp till malmöfestivalen. Vi började med folketspark och sedan stack vi vidare till stortorget och kräftskive-partyt! Ett sånt härligt blandat folk och riktigt bra stämning. Så bra att vi planerade att vi ska va där nästa år i tid och ha kräftskiva! Vi tog över mammas platser sen käkade vi lite där. Vi träffade på lite härligt danskar som bjöd oss på 'kräbbfest'(antar att de också menade kräftskiva) i danmark i september haha! Annars hände det inte speciellt mycket, vi fikade lite på espresso house och sen såg vi Calaisa uppträda.

haha vilken fest!

Snart malmöfestivalen!

Ja, då är det snart dax för att cykla upp till Malmöfestivalens första dag med Emma! Härligt väder, soligt och varmt iallafall! Såhär kommer jag se ut idag, och ikväll när de blir kallare så blir det bara på med jeansjackan.

Doglover - kopia!

Vet ni vem användaren doglover på youtube är? Om ni INTE har sett henne, så finns det en länk till en av hennes videor nedanför, sen kan ni kolla på resten av hennes andra videoklipp. hahaha jag lovar er att ni kommer få ett ANTAL skrattanfall ...
Tryck Här för att se videon.

Det som är kul med detta, är att vi såg en KOPIA av denna tjejen för någon vecka sedan, taskigt men jag började asgarva och bad kim om att få låna hennes kamera. Så här får ni bilder på kopian.
ganska inzoomat så det blev lite suddigt.  hoppas ni förstår vem jag menar iallafall. Men då måste ni ju ha kollat på videorna på youtube.


pildamsparken - bilder

här kommer bilderna på mig och kim från pildamsparken! hihi
klicka på bilderna så blir dom större.

  

  

Lite bilder...

Fått lite bilder från Kimsan igår, så jag tänkte lägga upp lite från syrrans student. :)
klicka på bilderna så blir dom större!


Hur besviken kan man bli?

Malmöfestivalen 09 - skulle vara väldigt bra. Dock är det mesta flyttat till FolketsPark, vi får se hur bra det blir. Kanske bättre än man tänkt sig.. Annars är jag SJUKT besviken på att dem inte har speciellt bra band som ska uppträda. Varje år innan har jag fått vara där nästan varje kväll för det är folk man vill se uppträda - men i år? vad händer? Jag blir aningen besvärad över hur nästa år ska se ut... ?
Lördag och Onsdag är bokade för mig iallafall. Resten får vi väl se.. Och jag som var där ALLA dagar förra året?

Dessutom känns det lite överskattat nu med, dvs allt folk och att det blir otroligt stökigt där på kvällarna. Jovisst, det är ju kul att folk från hela skåne tar sig ner för att samlas på en plats i Malmö. Där kan jag se det positiva med flytten till Folkets Park. Att allting blir mer utspritt och jag hoppas det inte blir lika stökigt. Ett plus för bussarna som sätter in fler festivalbussar! tack och lov! galet mycket folk förra året.

Nu sitter jag här igen..

Vaknade för ca 1 timme sen, och vädret har växlat hela tiden, sol, regn, sol, regn, sol, regn, sol, regn.... blir trött på detta nu ju! Ska sätta mig och kolla på Project Runway nu iallafall. Vi hörs senare! pusssselipusss

världens absolut bästa designer.. Austin Scarlett

GRATTIS!

Förlovningen mellan Prinsessan Madeleine och Jonas är bara att gratulera för! Snart har vi två gifta prinsessor, dvs, en kronprinsessa och en prinsessa, nudu prins Carl Philip.... nu är det bara du kvar! :) Blir inte bättre av att Expressen gick ut i Mars och bekräftade uppbrottet mellan Prinsen och hans flickvän som hade varit tillsammans i nio år..

ont i mina ben!

Ja, jag skulle få massage innan min match eftersom jag har haft ont i låren i ett par dagar nu. Då kom vi underfund med att jag har muskelknutor igen... på insidan av låren... vilket gör svinont. Speciellt när jag måste massera ut dem. Så det hoppas jag att jag inte behöver göra..

Nu är jag ganska trött. Gjorde en smothie precis, björnbär och mango (; snart ska jag lägga mig och kolla lite på tv innan jag somnar :).


Natti !<3

match!

Match ikväll på huvudarenan kvart över 7. Kvarnby - Klagsamn. Ganska trevligt, men har lite ont i benen. får hoppas att det fixar sig ändå :)
här är jag på en träning förra sommaren!

funny!

Lite framtidsplaner..

Först och främst nu tänkte jag berätta för er lite om mina framtidsplaner eller drömmar kanske man borde säga? Jag har 2 sorters planer i mitt liv, den ena lite ''drömaktig - dvs. väldigt liten sannolikhet att det blir så'', eller den andra som är '' realistisk, dvs. att det är ganska stor sannolikhet att detta skulle kunna gå vägen för mig''.
Hoppas ni orkar läsa om detta.
Jag har alltid velat bli känd, men inte genom något fiasko liksom, utan för något Bra jag har gjort. Jag vill ha ett yrke där man tjänar bra med pengar och där jag har mycket över att ge till välgörenhet.

Min drömaktiga plan:
Jag har sedan länge tillbaka älskat att sy kläder, att rita hur jag vill att det ska se ut, åka och köpa tyger och annat material och sedan få sy ihop allting själv till resultatet. Ofta blir resultatet bra, men jag lär mig varje dag nya saker och får lätt inspiration genom att bara leva. Samtidigt som mitt drömyrke gärna skulle vara att bli en världskänd designer och att få designa och sy kläder åt kända ansikten på röda mattan. Det skulle vara helt fantastiskt. Att komma in i den branschen är extremt svår, och jag har väl lite tänkt mig att kanske få ha detta som en hobby istället, fast om jag får chansen en dag att få göra något av det jag önskar, så kommer jag antagligen ta den. Jag vill att mitt liv ska präglas av glitter och glamour - men på ett bra sätt. Att jag kan förändra världens fattigdom, få min åsikt hörd genom att vara en makthavare inom modebranschen.

Min realistiska plan:
Efter jag har gått ut gymnasiet resa runt i världen och besöka varje världsdel under ett år. När jag sedan är tillbaka i Sverige ska jag gå en journalistutbildning och sedan får jag väl arbeta mig upp till de högre dagstidningarna. Under tiden som journalist kommer jag även att vara väldigt politisk aktiv och vid ca 30-35 års ålder ska jag sitta i riksdagen och försöka förändra världen till det bättre eftersom jag har så mycket åsikter. Vid mina 40-50 år ska jag skriva en bok, funderar på någon sorts självbiografi där jag berättar allt från min barndom till hur gammal jag nu är då. Hade inte varit fel att skriva lite fler böcker, och sedan få nobelpriset i litteratur?

Vissa saker i mina planer kan verka hyffsat orealistiska medan jag syftar lite på helheten hur jag vill att mitt liv ska se ut.
Min stora plan är väl att få min röst hörd och att få världen att inse de problem som vi inte ser.

Och dvs. jag har ju redan börjat. Ni som vet om modevisningen jag, kim och lidia ordnade, - alla pengar vi fick in därifrån har oavkortat gått till familjen i boken 'the wind of hope in the valley of death' som bor i Sydafrika. Och jag tycker det är bättre att hjälpa enskilda familjer som man vet kommer ha mer nytta av pengarna, än att bara skicka pengarna till en organisation där man inte vet var pengarna går till. Nu har vi kontakt med den här familjen genom journalisten som skrev boken, och vi vet att pengarna har gått till de 12-15 barnens skolgång och mat.
Och sedan att vi ställde upp på en mässa att hålla en presentation för lärare i malmö om vad vi hade gjort och få deras respons på allting. Att få dem att reagera och att göra någonting istället för att sitta och tänka 'ja.. någon måste ju göra något', så vi gjorde det och berättade om det så att dem också blev inspirerade. Alla kan.
Vi var 2 tjejer, jag och Lidia 15 år gamla, som träffades i augusti när gymnasiet började och efter 2 veckors lärakännande i skolan så bestämde vi att vi skulle ha en modevisning för välgörenhet. Kim hängde på och vi blev 3 stycken som planerade och la säkert minst 20 h i veckan i 5-6 månader för att få det att fungera tillslut.


Jag. programledare på Modevisningen.

Här är vi 3 som planerade ihop allting.


Affischen som var uppsatt överallt i alla butiker osv.




Här är jag och Lidia i Riksdagshuset! Vårt framtida kontorshus? 

Bråttom!

Idag fick jag lite bråttom till stan, visste inte riktigt vad jag skulle ha på mig, men det blev tillslut ett par Acne jeans, vitt linne från ginatricot och en grön tröja från Filippa K + jeansjacka från Zara. Har tyvärr ingen bild för jag åkte hem i joggingbyxor efter att ha degat hemma hos wille. Nu ska jag snart lägga mig för dagen, imorgon har jag match på kvällen, ska bara sova hela morgonen :) Träffade många man kände i stan idag, vilket var väldigt trevligt men det var ganska proppfullt.. Förstod dessutom idag att jag verkligen har MISSAT hela rean på MQ. Jag har totalt glömt bort det. Måste verkligen dit, jag hittade massor av söta kjolar och väskor!

Här sitter jag och har lite tråkigt..

Paris Hilton - My new BFF

.... VEM behöver göra ett tv program för att få en bästa vän? Ha-ha säger jag bara. Varför gör hon det? Det är ju inte så att dem kommar att bli bästa vänner på riktigt? Det är klart att hon kommer få vara med Paris i början på allting, bara för PR och synets skull. Men för vad annars? INGENTING. Jag förstår verkligen inte dem personerna som har sökt till det. Är dom desperata efter sin idol, eller bara desperata för att få synas?
Tyvärr googlade jag det och såg att Brittany skulle vinna, eftersom vi är lite eftersända här i sverige. Men ändå? Jag menar kul liv? Varför gör Paris detta, för pengarnas skull av tv-bolagen? Jag tror hon har mer än tillräckligt mycket pengar redan... Jaja, det var ju kul för oss att se på.. eller ja, nästan iallafall.

Grattis brittany, du får vara Paris efterkälke i upp till ett halvår tills du dumpas i soptippen (dvs C-kändishögen) och glömmas bort.

Godmorgon..

Jadå nu har jag vaknat, duschat och sitter nu här och chillar. Ska ta och fixa mig snart, men först blir det lite musik för er! GOSH, jag hade SÅ gärna velat vara där....

10 augusti!

det vill säga, 5 månader för mig och min underbart vackra pojkvän.
wilhelm schultz

Har inte skrivit på hela dagen...

Har varit hemma hos Wille och myst hela dagen.. härligt att kunna ligga kvar i sängen och bara ta det lugnt nu. Det är en sak jag verkligen har längtat efter när jag jobbade! Blev lite dryg fest igår, så vi stack hem ganska tidigt och Tobbe stack inom BK och köpte cheesburgare innan Nickan kom och hämtade oss. Jag var sååå jävla trött att jag somnade direkt när vi kom hem. Stack från honom vid 4 tiden och när jag kom hem var det snabba ryck för att hinna till träningen. Nu har jag kollat på CSI och Ett herrans liv för jag älskar dem programmen! :D Sen såg jag även en liten bit av Lotta på Liseberg, där KIM OCH RUDIS var med i tv, BALL! :D
Nu ska jag snart lägga mig.. Imorgon ska jag till stan vid 1 och möta upp Christian för att träffas och prata lite.
tjingelingis!
MINA HJÄLTAR DOM HÄR! :)


 

Nu sticker jag till Falsterbo

Åker hem till älskling och sen sticker han, jag och Tobbe till Falsterbo på fest. Nu har jag mödlerat om lite i mitt rum idag, fick ett litet ryck... det blev nog till det bättre! Vi får se hur länge jag har det så tills jag tar tillbaka allt igen.
Vi hörs imorgon, pusspuss!

Så här ser jag ut nu:
Linne - Zara
Kjol - sofieforsberg
Skor - H&M
Armband - Frankrike
Klocka - STORM

Antingen eller....

Jag har tråkigt och ni får lära känna mig mer. :)

Antingen eller:

Vanilj eller Choklad
Hund eller Katt
Rosa eller Lila
Tv eller Dator
Hockey eller Fotboll
Bad eller Dusch
Svart eller Vitt
Långt hår eller Kort hår
Jordgubb eller Hallon
Höst eller Vår
Jeans eller Leggings
Jul eller Påsk
Bil eller Buss
Asien eller Afrika
Hav eller Sjö
Christina Aguilera eller Britney Spears
Lång eller Kort
Plugga
eller Arbeta
Kött eller Fisk
Komedi eller Action
Family Guy eller Simpsons
Gina Tricot eller H&M
Singel eller Förhållande
Glass eller Godis
Storstan eller Landet
Desperate Houswifes eller Sex and the city
Förfest eller Efterfest
Förrätt eller Efterätt
Kebab
eller Falafel
Kramas eller Pussas
Mc Donalds eller Burger King
Kjol eller Shorts
Zlatan eller Henke
Brun utan sol eller Solarium
Planering
eller Spontanitet
Sola eller Bada


Jag och Lidia

Längre kväll än väntat!

Jag blev SUPERstressad innan jag skulle ta bussen igår med Kimsan till stan, så jag glömde hälften av allt jag skulle ha med mig.. Men kvällen blev bra, vi började på EspressoHouse vid Storgatan och snackade en massa som hade hänt i somras. Vidare till kanalen och där satt vi också en bra stund och diskuterade Matildas piercing bla.. Det var också där vi bestämde lite angående faddergrejen som vi egentligen hade träffats för att diskutera om. Men sedan gick vi vidare till BK och var där en stund, sen blev det ännu ett Espresso House, men då på Lilla torg istället. Härlig kväll och sen följde vi kim till bilen och sedan följde jag och lidia matilda till centralen, och sen promenerade vi hem tillsammans till fridhem. Väldigt härligt var det! Ganska mycket gossip kom upp, men det gillar vi! =D

Nu har jag precis kommit hem från wille, sov där inatt och han stack på match imorse, så jag orkade inte riktigt vara kvar där. Bättre att sticka hem och göra något vettigt, som te.x. städa mitt rum (som definitivt behövs....)

Nu sitter jag här med en god milkshake och väntar på att jag ska ta tag i mitt städande...



Efter en härlig dag på stranden!

Legat på stranden i Höllviken idag. Härligt men det blåste ganska mycket.. Kom hem nyss och har satt igång och färgat min utväxt själv. Så jag har stått framför två speglar och satt hårfärg på hela utväxten nu. Hoppas det blir bra.. haha :)
Lite senare idag, dvs och exakt en timme. Så tar jag och Kimsan bussen upp till stan och möter Matilda och Lidia, där vi ska planera en massa till fadderprojektet vi är med i. Efter det åker jag hem till min älskling och sover där. Imorgon ska det också vara fint väder så då ligger jag nog och steker i hans trädgård :).


Nu ska jag gå och laga lite mat!
PUSS

Nu har jag gjort om designen!

Vad tycker ni? bättre eller sämre?
vill ha era åsikter, det är aldrig fel med lite kritik, så kommentera på!

Solo-tidning i brevlådan + sista jobbdagen!

Kan det bli bättre? Svar: Nej...
En underbart härlig dag där jag slutade på jobbet och tog det lugnt i solen på eftermiddagen här hemma. Passade på att läsa Solo-tidningen som kom idag! Det förgyller hela min dag! Fick två nagellack med i tidningen också, och de var skitsnygga så jag satte mig och målade alla naglar samtidigt. :)

Imorgon ska det också vara JÄTTEvarmt, så det blir stranden för min del. Vi hörs senare ikväll! Kommer nog få lite bilder från gårdagen hoppas jag.. :)

Passar på att tacka för alla kommentarer, det är mycket roligare att uppdatera då! :)





Kardemummakaka

Här är receptet på en EXTREMT god kaka som är perfekt att göra när man är lite stressad, för den tar knappt någon tid att göra! :)

Du behöver:
3 dl mjöl
1,5 dl socker
1,5 tsk bakpulver
1,5 dl mjölk
2 tsk kardemumma
75 g smör

Såhär gör du:
Blanda mjöl, socker och bakpulver i en bunke. Smula i smöret och tillsätt sedan mjölken och kardemumman. Blanda och häll sedan i det i en form, som är smörad och bröad, dvs om man inte har en sådan silikonform som jag avänder mig av.(där behöver man inte stöbröd och smör.) Häll på pärlsocker.

225 grader i ugnen i ca 20 minuter. Kan vara mindre beroende på vilken ugn man har. (för mig tog det 10 minuter...)


KLART! :)

5 Sanningar om mig!




1. Jag har inte klippt mig på 2,5 år.
2. Jag har grym spindelfobi.
3. Jag sov inte mer än 5-6 timmar per natt(vardagar) under hela första gymnasieåret.
4. Jag är åksjuk i bil, båt, flyg, buss, karuseller och allt annat möjligt fordon. 
5. Jag har alltid kläder över hela golvet i mitt rum...


sommarchansen final idag!


Härligt väder och jag &kimsan cyklade upp till pildammarna för att se finalen i Sommarchansen. Det var riktigt bra och vi satt typ på scenen, vi var där ändå 1,5 timme före det började och det var fullt nästan överallt. Men vi hittade dem perfekta platserna! :D Bilder kommer imorgon - håll utkik! Det var allt ifrån visor till Kizz-låtar, och det var RIKTIGT grymma talanger. Vann gjorde en tjej som sjöng Hurt av Christina Aguliera, och man blev tårögd så bra hon sjöng!
Nu ska jag snart lägga mig, sista jobbdagen imorgon! WOHO! :)

Här får ni ett litet klipp sålänge från min konfirmation 070707, där jag sjöng i kyrkan. dvs väldigt längesedan.


photoshop it is..



Orkade inte fortsätta på designen, får bli mer på fredag.. annars så ska jag till Sommarchansen imorgon med lite folk. vi ses dääääär. CIAO!

Fixar lite...


Försöker fixa min design på bloggen mer, jag är inte nöjd riktigt. Ska ta bort hela bakrunden osv..  Men samtidigt som jag håller på med det så byter jag om till fotbollskläder, för jag ska iväg och träna snart snart snart...  Designen blir nog inte klar förrän ikväll någon gång, kanske till och med imorgon. Men vi får väl se, ni märker det antagligen! haha
tjingeling!

God, i love top model!


åh, det finns verkligen inget bättre än att komma hem från jobb, sätta sig och kolla på gamla avsnitt av top model på 3an! Även om man vet vem som vinner så är allting fortfarande spännande och jag gillar verkligen att höra all deras kritik till modellerna. Kritiken blir ju även tips till tittarna dvs. Och Tyra Banks är ju bara så amazing! :) Allting blir ju också bättre om man hinner hem till kl 3 för då är det ju Tyra Banks Show. Tog henne inte speciellt seriöst innan, men iomed detta programmet och alla viktiga saker och ämnen hon tar upp, där hennes åsikter också spelar roll, gör att hon blir mer seriös och intressantare än hon var innan.



25 dagar kvar tills jag blir 17 ;)

längtar? - JA!

det roligaste jag har sett på länge!

Så fixar du stilen:
Håret:
Ska antingen vara färgat vitt eller svart. Föna och använd plattång för att hela håret ska bli rakt. Få till spretig-heten med vax - men det måste vara "billiga" märken som d:fi eller dax vax.
Ansiktet:
Brun utan sol, brunkräm eller foundation. Det gör i nget om det blir ränder eller flammigt, allt är tillåtet.
Munnen:
Ett lager med Idominsalva gör läpparna fylliga och rosa.
Ögonen:
Ett par solbrillor får gärna sitta på jämt.
Jeans:
Byxorna ska vara av märket Evisu jeans. Går helst i tygskor.
Tofsar:
3-20 snoddar, gärna i olika färger som sätts längs smalbenen så att byxorna kläms åt. exempelvis från Fred Perry.
Strumpor:
Antingen vita tubsockor från Intersport, eller halva små strumpor.



För att läsa mer så finns det här;
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1651951/johnny-hetast-pa-natet


HAHAHAHAHA säger jag bara. förlåt men det är GANSKA pinsamt?




'Doft av hämnd' av Mikael Bergstrand



Doft av hämnd:
Handlar om ett våldsbenäget gäng som kallar sig Hämnarna, de som är med där har tidigare blivit rånade eller anfallna av killar med invandrarbakrund. De ska hämnas och det ska göra det rejält.. Ungdomskriminaliteten i boken i ett delat Malmö gör det hela väldigt trovärdigt. Detta är en bok som är väldigt realistisk. Det som händer i boken, hade lika gärna kunnat hända imorgon i dagens Malmö... Att författaren också får med många delar av Malmö gör att man känner sig otroligt nära allt som händer i boken. Väldigt intressant bok att läsa och väldigt Oförutsägbar... dvs. tro inte på någonting förrän du läst ut den...
Rekommenderar verkligen!

åh.. trött är man


Ja, matchen gick bra. Vann med 2-0, och jag gjorde sista målet. Vilket är väldigt ovanligt eftersom jag SÄLLAN gör mål. Men kul var det iallafall! :) Det gick riktigt bra, för att vara första matchen vi spelar tillsammans. dvs, damlaget och damjunior. Så nu är jag glad och hoppas på att det fortsätter vara såhär kul i framtiden.


Om tjugo minuter, vilket är kl 7, så blir det London Ink på tv. Nu ska jag städa mitt rum!

snart snart snart....



Nu ska jag snart åka iväg till Skabersjö och spela match. Wish me luck. Första matchen på typ 100 månader känns det som.. Nej men jag har spelat 2 matcher på hela vårterminen.. så nu får vi väl se hur det går.. ?
Ikväll kommer min söta pojkvän hit och tar det lugnt. Nu ska jag draaaaa.
kramar från

Se på mig by Darin


Detta såg jag live på melodifestivalen i februari. Och Darin gör detta så jävla bra! :) Tyvärr Jan Johansen, du behöver inte sjunga denna låten mer.

Lugn lördagkväll

Suttit hemma och sytt upp alla mina nyinköpta jeans. Haha - dom hade ju inte 32 i längd utan bara 34.. så jag fick klippa av ca 15 cm och sy dom där istället. Passade också på att sy in dom lite, för att de skulle bli smalare nertill. Så nu är jag happy! :)
Ska lägga mig och nanna sött nu, så hörs vi imorgon. :)


Ändrade färgen på bloggen.

Snyggare med grått än med rosa bakgrund?

'Flyga drake' och 'Tusen strålande solar'



Flyga drake:
En bok där man fängslas redan från början och kan inte slita sig förrän man läst klart den. Många starka händelser i boken och författaren får fram det med otroligt träffande och utförliga beskrivningar. Finns även på film, som tyvärr inte är lika bra, men ändå värd att se av dom jag har hört som sett den. En bok väldigt värd att läsa som får dig att tänka efter kring skildringar och svek mellan olika folkgrupper och vänskap.
En klar favorit!


Tusen strålande solar:
Efter Flyga drake så hade jag höga förväntningar på denna boken eftersom den sägs vara bättre. Tyvärr blev jag lite besviken. Den var svår att komma in i och var lite långtråkig i början, hade inte samma effekt som den andra boken. Men efter ungefär halva boken blev den bättre och till slut knöt författaren ihop allting och den sorgliga historien om kvinnans situation i Afghanistan når ens hjärta. Ett tips är att inte sluta läsa även om den verkar seg i början.
Denna bok är bättre än många andra böcker jag läst!

Ligger vid poolen och steker..



Ja, det är det jag gjorde precis innan jag gick in för att skriva ett litet blogginlägg. Det är härligt väder ute, likaså var det igårkväll. Cyklade hem till Wille och sedan cyklade jag tillbaka imorse för han skulle på golftävling i Falsterbo.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska antagligen bara ta det lugnt eftersom jag ska spela match på söndag mot Skabersjö borta.


Fast att jag tycker det är härligt med sol, så har jag fått en känsla av att jag längtar till hösten och vintern. Då man fryser istället för svettas. Jag längtar tills man får klä sig med stora halsdukar och dunjackor, söta mössor och varma vantar! ja.. tänk så mysigt det är när snön ligger på marken när man ska gå ut, fast det går väl inte precis att jämföra med när solen lyser in genom fönstret på morgonen och man vaknar.. Eller?
Nej, slutpratat om vintern. Men visst längtar man lite, lite, lite... ? :)

Kramar från








RSS 2.0