Måndag 13 april 09

Påsken är över och nu börjar allt det vanliga igen! Eller, så vanligt blir det ju inte för mig, för det första jag ska göra imorgon är inte skola, utan jag åker till stockholm! NICE, säger jag bara! kommer bli sjukt roligt, besöka riksdagen, få föreläsningar om trafficking och upptäcka stockholm city promenerandes! (; Ska försöka få Kim att fota mycket, så det blir en del bilder både här och på facebook :).


CIAO! (;

Nu finns det MASSOR med snygga sommarkläder på forever21.com! MISSA INTE DET :)

och självklart har jag skrapat ihop mina egna favoriter därifrån! WELCOME SUMMER säger jag bara!
      1. vit topp till lite finare kvällar, kombineras gärna med svart kjol eller jeans med hög midja.
      2. Färgglatt linne, till jeanschorts eller ljusa jeans.
      3. blå/vit klänning.
      4. gladiator-sandaler.
      5. gråa shorts med rosett, finns även i beige och marinblå.


Kramar från
Torsdag 9 april 09Nu är påsken snart här, och självklart firar vi det med släkten uppe på Torpet! Åker dit om ca 3 timmar, när jag har packat och allt sånt :). Och då kommer alla kusiner och sånt vara där också. På påskafton kommer farmor&farfar upp och sover över också, det blir en massa påskäggsletande, äggmålande, lekar och god mat! Hoppas bara på fint väder så man kan sitta och plugga lite ute i solen, för det lär ju bli en del pluggande eftersom det inte finns så mycket att göra där! Fast självklart så har man ipoden med, och för guds skull får jag INTE glömma laddaren...... hur ska jag annars klara mig? :o

kommer hem söndag eftermiddag!
CIAO GUYS (;


Kramar från

80-tals festen!

Äntligen så är bilderna här, och det kommer några stycken nedanför, resten finns på facebook, hihi! (:

wille, jag, lidia, ebba


jag & kimsan
LYCKAD KVÄLL!

Kramar från
Fredag 3 April 09

Musikalen gick SÅ BRA! Alla föreställningar blev verkligen sjukt grymma! Det har filmats och kommer ut på en dvd till försäljning också. Självklart var jag sjukt nervös inför första föreställningen, men allting gick verkligen skitbra, kom ihåg alla stegen. Andra föreställningen var inte lika nervös, medan sista föreställningen igårkväll verkligen satte nerverna i panikläge! GOSH! Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, men tänkte att jag verkligen bara behövde behålla allt lugn.... Men det gick bra ändå! :)

Känslan när man har gjort sitt bästa, står med alla medverkande på scenen, musiken pumpar, applåderna blir bara högre och högre, den känslar går INTE att beskriva. Ah! Man känner verkligen hur energin flödar genom en! GUD VAD JAG ÄLSKAR DET!<3
Efter sista föreställningen, som var HELT fullsatt och slutsålt - stack jag hem till ebba med wille och fixade mig en del. Sen åkte vi vidare till efterfesten, som var riktigt nice. blev taxi med wille, lidia och ebba hem. Blev ganska sent och idag är jag därför väldigt trött..... haha.

Härlig dusch och sen frukost ute i solen. Efter det blev det stan, där jag mötte upp mamma som köpte en vårjacka till mig, som jag har kollat ut sen ett tag tillbaka ;)! En svart jacka från H&M med volanger! Och jag är SÅ lycklig för att den inte var slut idag! :). Sen blev det en mysig glasstund i solen innan vi åkte hem.


CIAO!


                                                        
Viktoria Brorsson och jag på musikalen!


Kramar från

RSS 2.0