Igårkväll!


Kim & Jag

Matilda & Monika

Matilda, Monika, Kim och jag!

Igår satt vi hos mig och åt Fondue och förfestade lite innan vi stack ut på kvällen. Jag har aldrig varit på KB innan, så det blev första gången för mig. Det var väl lite sådär, tror inte det var riktigt min typ av musik/folk. Fast det blev trevligt till slut ändå!

South africaaaaaaaa!



Har nyss kommit hem från ett föräldrarmöte på skolan med två av mina lärare. Det handlade om praktiken och eftersom jag ska till Sydafrika i 3 veckor så var detta väldigt behövt! Ska bli fruktansvärt kul, jag blir bara mer och mer peppad för varje gång som jag tänker på det. Och inte minst så kommer jag ha en tid av mitt liv där nere. Ska som sagt praktisera i 3 veckor på en skola mitt ute i en av Sydafrikas fattigaste by. Vilken upplevelse säger jag bara! Vi ska få tvätta kläderna för hand, bo i små runda hyddor med halmtak och ja, ni förstår vad jag snackar om! Så det blir att leva så i 3 veckor, dock så är detta i januari/februari precis innan sportlovet, och därför har jag också bestämt att stanna en vecka till över sportlovet. Så mamma kommer ner och vi ska bo där som "semester" sista veckan på ett lite mer turistigt ställe med strand, hotell osv.

SKA BLI EN SJUK UPPLEVELSE.....

Nu sitter jag här, kollar på biggest looser och kämpar med min förkylning...


PUSS,

Valvaka med förkylning...



Nu sitter man och kollar på Valvakan såklart, och inte minst med världens förkylning... Jag har alltid den sämsta timingen med sjukdomar känns det som. Men vad kan man göra åt det, sitter här i myskläder i min säng och har precis kommit hem från jobb. Ska bara ta det lugnt, för imorgon blir det skola som vanligt..

Snart kommer mamma hem från Prag också, pappa är och hämtar henne nu :D!

PUSS,

sjukt...





http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1242135/Lakare-von-Arnold-skar-sig-sjalv.html

FRUSEN....


Nu ligger jag här i min säng under täcken och fryser... Har precis  kollat på halv 8 hos mig, och nu kollar jag på Idol. Har varit en lång dag i skolan idag, och på min 3,5 timmes håltimme så var jag i stan en runda. Min klasskamrat Emelie introducerade en thaländsk restaurang som vi åt på, riktigt god mat, och sedan var vi inne en lång runda på H&M. Har lagt undan två plagg men vet inte riktigt hur jag ska göra med dem. En blå kavaj och en svart klänning. Vi får se imorgon!

Nej nu är det paus, så jag ska gå och göra lite te! :)



PUSS,

GODNATTIS...



Klänningen på bilden var min artonårspresent från wille från Tiger Of Sweden.

Somsagt så är jag väldigt trött nu, som vanligt på kvällarna. Så jag har faktiskt tänkt lägga mig och läsa lite läxa och sedan sova. Imorgon börjar jag runt 9 och kommer ha en håltimme på 3,5 timmar mitt på dagen. Lång dag men ska sticka och träna direkt efteråt så det ska väl bli skönt!

Imorgon åker mamma till Prag också, så det blir lite tommare här hemma, men Prag är en sjukt härlig stad så jag avundas bara henne!

PUSS & GODNATT,

Fix you - SYTYCD



jag ÄLSKAR denna dansen, till denna musiken!
PUSS,

Klar med röstandet!



Nu har jag utnyttjat min rösträtt och gått och förtidsröstat. Lite komplicerat om man aldrig har gjort det förut, men det blev nog bra till slut ändå. Och jag uppmanar alla, verkligen alla, att gå och rösta om man får.

Annars så sitter jag och kollar på Idol nu, det är ju auditions i Malmö, vilket är extra kul! Man kanske ser någon man känner, vet ju aldrig! :)

DAGENS



Skinnjacka- H&M
Halsduk- Bikbok
Blus- H&M
Handväska- Wedins accent
Jeans- Nudie
Skor- Nilsons

GODMORGON!


Idag är det onsdag och jag är inte lika trött längre som igår. Hade sovmorgon idag, så jag kan ta det ganska lugnt. Har förresten hittat något jag kan äta till frukost nu. Jag brukar egentligen inte äta någon frukost alls, men eftersom det är ganska viktigt så får man tvinga i sig lite ändå, och jag har upptäckt KESO! Det är inte speciellt smakrikt, men keso med färsk frukt är underbart! :)


Idag blev det KESO med kiwi! :)



PUSS,

Need som sleep because of Chuck Bass...

Följ min blogg med bloglovin
Satt uppe igår för att få reda på hur det gick med Chuck i Gossipgirl när jag väntade på att avsnittet skulle sändas i USA.. Men jag somnade såklart så jag fick se det idag istället. Fast det satte verkligen spår idag att jag inte sov tillräckligt, höll på att somna på bussen, på lektionen och sedan när jag kom hem.. och nu är jag trött igen, fast nu måste jag verkligen sova så det inte blir likadant imorgon..

Och jag är så glad att Chuck inte är död :) hihi



hothothot!
PUSS,

Shoe shopping!


Ja, ni hörde rätt! Skoshopping har jag varit på.. Det kom ett par i paketet som jag hämtade ut igår som jag berättade om. Det var ett par svarta helt klassiska pumps med platå, har ju faktiskt inga svarta pumps... Och det är nog enligt mig en av sakerna en tjej inte klarar av att leva utan :). Är trött på att låna någon annans så det är lika bra att köpa ett par själv.

De andra paret skor köpte jag idag efter skolan när jag gick en liten snabbisrunda i stan. Jag har spanat in dem länge, och jag visade upp dem på bloggen tidigare i ett inlägg när jag hade lite shoetroubles. Men jag bestämde mig för dessa och jag är väldigt nöjd trots att jag fick lägga ganska mycket mer än vad jag egentligen skulle gjort. Jag hade nämligen spanat in ett par liknande från Nelly.com, men dem tog slut i min storlek jättesnabbt.... Så lite pengar till och jag fick säkert ett bra med bättre kvalitet.


Svarta stövletter med kilklack och dragkedja från Nilsons, 699 :-
Svarta pumps från en bloggerska, 300 :-

vad tycker ni? PUSS!

Skoldag med träning


Nu har jag varit iväg i skolan hela dagen, kom nyss hem och har ätit lite god björnbärspaj som mamma gjorde i helgen :). Ska till Friskis och träna vid halv 6 tiden är det tänkt, måste ju komma igång rejält nu igen efter sommaren.
Fick precis en avi från posten att jag har ett paket liggandes där som jag måste hämta ut! hihihi Så jag får väl sticka dit och hämta ut det så att ni får se vad som finns i det!


Morgontrött


Godmorgon!

Jag är väldigt trött idag.. trots att jag la mig ganska tidigt. Hoppas det försvinner om en stund för jag ska iväg och jobba ju. Sen ikväll ska jag bara ta det lungt, göra någon läxa och kanske kolla på någon film.



Puss!

Fixat ny header

Nu har jag fixat ny header, men jag vet inte om jag ska ha bakgrunden kvar ännu.. Har inte bestämt mig så vi får se!

Denna blev bättre än den förra iallafall! Eller?



blev istället


pusssss!

Nu blir bloggen omgjord...



Snart är hela rummet klart..hihi


silvriga ramar blev guldiga..


dessa ljusstakarna blev också guldiga.

Lägger upp bilder på hela rummet sedan när allting är klart! hihi

Blusar från Bikbok.


2 stycken sjukt snygga blusar från Bikbok. Den första ganska klassisk vit blus i sidenmaterial, och den andra i svart med spets. Båda är sjukt snygga nu i höst!


299 :-


349 :-

SOFIEEEE



snart forsätter jag med spanska steg 5, ska skriva en historia där hela lektionen. Efter det ska jag iväg och träna ju.

Har fortfarande shoe-troubles! vet inte vilka skor av dem tre paren jag visade för ngt inlägg sedan som jag ska välja :(!

Always so tired..


Nu sitter jag i skolan och har precis varit och lyssnar på vårt sista politikermöte. Det var Luciano Astudillo från Socialdemokraterna som pratade. Förövrigt så var det sjukt äcklig mat idag också, och jag som tycker att skolmaten ändå är helt okej oftast. Idag var det under all kritik... potatis med fisksås? Fisksåsen såg helt ärligt ut som något , ja något man inte vill äta..

Nu sitter jag i biblioteket och väntar på att tiden ska gå, dvs jag har 3 timmars håltimme! Det är sjukt drygt, men man får göra lite nytta så jag har börjat planera min uppsats som ska vara inlämnad om någon vecka. Och efter sista lektionen som slutar kl 4, så ska jag åka och träna på Friskis! (för första gången förutan provgången, ENSAM).....



Luciano

Shoe trubles ...



Vilka skor?



Have to have...





62 x 62 cm
2.900 :-

Något av de finaste konstverk jag sett!
Bli gärna min, tack!

RSS 2.0