Midsommaräventyr


Med hemmasydd klänning och en blomsterkrans på huvudet som jag gjorde imorse, är jag nu redo för att ge mig av på mina midsommaräventyr. Var ska denna kvällen sluta? (och börja för den delen...)
Inviger också mina Carolina Gynning-vinglas som jag fick i studentpresent! WOW vad jag älskar dem redan!

2011-06-22

Idag tog jag en roadtrip till Nova Lund med Monika, och sedan åkte vi hem till mig för att laga godgod mat! Det är förvånansvärt mycket roligare att laga mat med någon annan än bara till sig själv har jag märkt också! Nu sitter jag bara framför tvn och ser på Rehab with Dr Drew, ska snart sova för jag är galet trött och dessutom ska jag jobba litegrann imorgon.  PUSS!

Project summer finished!

Såhär blev slutresultatet. Hur klänningen såg ut från början kommer det en bild på lite längre ner! :)
DETALJER:
Vill man sticka ut lite mer, så hittade jag ett ceriserosa brett sidenband som var ganska långt, och det kan man då knyta som en rosett i midjan istället för det bandet jag sydde i samma tyg som klänningen som fästes med två knappar.



Såhär såg klänningen ut från början:

Skissen.. den blev bättre i verkligheten, eller?


Will be made by Sofie Forsberg

 


will be made by:

Bloggfreak


Jag läser bloggar dag ut och dag in varenda gång jag sitter vid datorn. Därför tänkte jag nu också dela med mig av vilka bloggar det är jag följer nästintill dagligen, sen finns det ju såklart dem man tittar till lite då och då :)
Kissie - http://www.kissies.se/
Carolina Gynning - http://gynning.net/
Isabella Löwengrip - http://blondinbella.se/
Dessie - http://werun.nyheter24.se/desireenilsson/
Victoria Törnegren - http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/
Angelica Blick - http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
Ebba von Sydow - http://www.veckorevyn.com/mode/ebbas-blogg/
Kenza - http://kenzas.se/
Dennis M - http://dennism.se/
Sara Jönsson - http://sassy.spotlife.se/
Amir, Gaybloggen - http://www.gaybloggen.com/
Paulina - http://paow.se/
Hugo Rosas - http://hugorosas.se/
Rodney Da Silva - http://rodneydasilva.se/



2011-06-20



Imorse cyklade jag hemifrån vid 11-tiden till Friskis för att träna. Efter det åkte jag och handlade jordgubbar och lite mat som jag precis har ätit! Senare ikväll blir det nog också att bara ta det lugnt, det är ju så skönt att vara ledig :).

Dag 5 - inspirational boost. Vad är kärlek?



Idag ska jag skriva om kärlek. Vad är kärlek egentligen? Det är alltid en svår fråga att besvara. Kärlek för mig är ju någonting som växer fram mellan människor under en period. Men det innebär inte alltid kärlek kärlek. Det finns ju olika sorters kärlek, man kan älska en vän, men kan älska sin familj och man kan älska en färg eller hund eller något annat. Kärlek till någon/något är iallafall en känsla som jag tror många strävar efter. Och som sagt man klarar sig inte utan kärlek heller, alla behöver det i någon form. Det får en att må bra men också ibland kan olycklig kärlek få en att må dåligt.

Kärlek är en känsla som får vissa att pirra i hela magen och andra blir varma i kroppen. Några kallsvettas andra blir energiska. Det frambringar olika känslor hos olika personer när de är kära. Som sagt så är det inte alltid positivt heller. Kärleken skiljer sig väldigt mycket beroende på om den är besvarad eller inte. Är du lyckligt kär känner du dig självklart oövervinnlig, men om du däremot är olyckligt kär så kan det kännas som om hela världen bara rasar samman.

Sen tror jag också det är så att man ofta kan blanda ihop kärlek med att man bara gillar någonting. Det är kanske svårt att veta för vissa om man verkligen är kär, man kanske bara är lite intresserad? Ena dagen kan du vara enormt förälskad i en person och andra dagen kanske inte alls? Är det då kärlek? Många tycker att kärlek är när man känner varandra väl, att det växer fram mellan två personer, att man accepterar varandras bra och dåliga sidor, medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet.

Men jag tycker att kärleken är individuell och upp till var och en att bestämma hur dem vill tolka det. Ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller det andra sättet. Men vi alla kan väl vara överens om att KÄRLEK, det är en grymt stark känsla.

Vad tycker DU är kärlek?


Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

project summer



Detta ska ändras på framsidan:
Större urringning, tight upptill och förmodligen lägger jag till en markering av midjan. Den ska sys upp och få form.
Detta ska ändras på baksidan:
Urringning baktill ska läggas till och likaså där ska klänningen bli figursydd, sys in och även sys upp på längden.

because i'm gonna need it.



Håller på att skissa lite på ett fint projekt jag kommer ha under sommaren.. eller iallafall ett av många projekt! Det har varit en skön dag med brunch med syster, och nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Hoppas det går något bra på tv ikväll, för det lär bli en mysig hemmakväll för min del! Behöver vila upp mig lite inför nästa vecka känner jag! :)

2011-06-19


Blev en tuff men galet rolig kväll igår. Skulle åka till Lund men planerna ändrades i sista sekund och det blev Slagthuset istället. Ännu en gång har Slagt bevisat att det lätt är bästa stället att vara på i Malmö! Kom hem vid 5 efter en lång promenad i höga klackar, men som sagt det var riktigt skönt för solen hade ju börjat gå upp! Syrran väckte mig vid lite över 1, så nu ska jag få henne med på att käka bakisbrunch med mig.
JAG ÄR TRÖTT...

little things are big


fixade några söta kort till de lärare som vi gav presenter till på skolavslutningen. såhär blev dem! tyckte det var lite roligare när korten blev så personliga av en bild dem!

har fixat en "gilla"-knapp på bloggen under varje inlägg!

Under varje inlägg som jag bloggar, så finns det nu en gilla-knapp som man kan trycka på. fyndigt va? :)
HÄR FÅR NI EN FIN BILD P HUR DET SER UT! hihi


2011-06-18

Igår tog jag det lugnt hemma på kvällen, såg på film och hade det allmänt mys! Började jobba vid halv 12 idag och nu har jag precis kommit hem. Vi får se vad som händer ikvällis!

It is written in the stars



Nu sitter jag här, i mitt söta prinsessrum och funderar på vad jag ska göra ikväll. Ska man dra ut, eller ska man stanna hemma och gå ut imorgon istället? Lite beslutsångest faktiskt. Men hittar jag någon bra film så stannar jag nog hemma och ser den tror jag.

Efter skolavslutningen idag så gick några till Lilla torg, medan jag och några andra istället avslutade med lunch på Gränden. Det var väldigt trevligt! Kan ändå säga att det kommer kännas konstigt nu att inte behöva gå till skolan igen, rutinen är borta liksom. Men jag tyckte faktiskt inte att det var speciellt sorgligt idag, vi var nog mest glada över att dessa året var över samtidigt som våra lärare fällde ett par tårar över att mista oss som klass. Några bilder från dagen:

jag och linnea


Kim, Sebastian och jag på Gränden


jag, Miranda och Emelie i kyrkan





2011-06-17 today



Skolavslutning var det idag som sagt, detta var vad jag hade på mig. En galet snygg rosa klänning som jag faktiskt hittade på rean för ett tag sedan. Den är i ganska glansigt siden-tyg, och uppe i den assymetriska urringningen så är det ett chiffongtyg som volang. Vissa köp känns verkligen bra! Matchade med ett par snygga (och väldigt höga) klackar!

Skolavslutning

Nu lämnar jag den trygga gymnasietiden bakom mig och ger mig ut på okända äventyr! Tack SPIS3 för att jag
verkligen INTE hade kunnat hamna i en bättre klass än denna. NI är guld värda!

Dag 4 - inspirational boost



Då fortsätter vi på inspirations-boosten, nu är vi framme på dag 4 dvs. vad jag åt idag! Eftersom jag redan har berättat det så får ni istället några bilder på vad jag har ätit någongång haha! Ceasar-sallad på Espresso House, Cheesecake(min svaghet...), våfflor älskar jag!, sushi såklart något av det bästa jag vet, speciellt hemmagjord! mumssss, blir hungrig bara av att kolla på bilderna :(!




Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Strawberry's



Åt nypotatis, grillat kött och ädelostsås till middag idag, galet gott! Lite senare ikväll framför tvn blir det jordgubbar för andra gången idag. Det känns verkligen som om det har blivit sommar nu och jag gillar det! 
Glad jag var på champagnefrukosten förra onsdagen!

Västra Hamnen




Det blev en härlig cykeltur till västra hamnen med Emma. Vi åt jordgubbar och snackade några timmar i ett varmt, men molnigt väder. Sedan cyklade vi hem igen och nu ska jag städa är det tänkt!

2011-06-16



Som ni kanske vet tog jag studenten förra onsdagen, och det var en himla bra dag!
Här står jag, först på scenen och hoppar på utsparken.


South Africa ♥ memories



Det bästa jag har upplevt i hela mitt liv. En månad i Sydafrika och jag är fast.
Jag kommer tillbaka!
K Ä R L E K

Väntar på min prins ♥


Jag vill inte sätta världen i brand, bara tända en liten eld i ditt hjärta.

2011-06-15 ♥ 16:49

Många har frågat mig varför min blogg har legat nere, och här kommer svaret.

Tyvärr så finns det alldeles för många sjuka personer ute i världen, och inte minst på nätet. Det är någon, vet inte vem, som har tagit bilder på mig från min blogg, min facebook och mitt bilddagboken-konto. Där har de sedan skapat nya bloggar och facebook-konton med annat namn men med mina bilder.. Tråkigt tycker jag, men nu har jag fått ta bort alla bilder på hela min bilddagbok som jag faktiskt inte ens har varit aktiv på sedan säkert minst 1 år tillbaka. Jag har också fått sekretessbelägga delar av min facebook. Jag vet alltså inte vem personen/personerna är som gör detta, men det är inte första gången och märker jag det igen så kommer jag lägga ner allting en gång till. Tyvärr har det blivit ett långt uppehåll nu, men hoppas ändå att det denna gången ska kunna fungera utan att jag behöver anmäla saker.

Så nu vet ni! :)


2011-06-15



RSS 2.0