Datan har kraschat


Ja.. nu har min dator kraschat, vilket innebär att mer eller mindre MYCKET är borta.. Hade sparat vissa på ett minne som inte finns i datorn, så det har jag kvar. Men många nya bilder och sådant är borta, även en del skolarbete.. Fast jag hoppas det inte tar för lång tid att lösa det bara. Märkte att datorn inte startade och blev lite fundersam, tills den började starta om sig själv hela tiden! haha.

Aja, pappa har installerat om allting nu från grunden igen, och det borde lösa sig :).

Nu sitter jag och pluggar spanska, har trots allt världens största spanskprov imorgon, vilket är lika med all grammatik som finns i spanskan, dvs. allt jag har lärt mig på 6 år.. Har man en fruktansvärt ambitiös lärare så har man..

Hörs senare ikväll!

Och eftersom datan har kraschat blir det en GAMMAL bild från pappas dator på mig :)

Nationella avklarat



bild ifrån Berlin
Kim, jag, Lidia

Nu är man äntligen klar med nationella i engelska, uppsatsskrivning. Dock så var det ändå hyffsat lätt men då är jag inte världens bästa på engelska heller, speciellt inte när man ska skriva formellt. Så nu sitter jag här och letar fakta om kvinnors situation i Sverige från ungefär 1000-talet och fram till idag. Individuell redovisning på måndag, och den ska vara LÅNG..

Igår var det fruktansvärt soligt ute och det blev en lång och otroligt god lunch på Jensens med ett par vänner. Jag lägger upp bilder på det när jag kommer hem :). Idag är det däremot värre, det skulle vara varmt, men det är det tyvärr inte.

Nu är jag jättesugen på att bara sticka iväg till Prag. Det är ändå mindre än 2 veckor kvar nu, och trots att jag har hundra prov innan och hundra prov efter så kan jag inte sluta tänka på att vi kommer ha SJUKT roligt i Prag. Har börjat planera budget och så också, så det känns som det är mycket närmre!

natti!

Det är en dag imorgon också... Så jag bör gå och lägga mig nu för att jag börjar tidigt i skolan. Ska på studiebesök vid 10-tiden på miljöförvaltningen, får se hur kul det blir. Fast jag slutar trots allt tjugo över 2! :) hihi.

Hörs imorgon, natti!

Studenterna kommer närmandes

Nu är det som sagt snart studentvecka och självklart ska man gå på ett par studenter. Förra året åkte jag fram och tillbaka till flera olika studenter under samma kvällar osv. Men tror faktiskt inte det är några som sammanfaller detta året iallafall - vilken tur jag har!

Självklart måste man då börja kolla efter något att ha på sig på studenterna man ska gå på, och jag tycker nog att det är allra roligast om man inte har samma kläder på alla dagar liksom. Så här är ett sjukt sött alternativ. Dock är klänningen lite för "lös" enligt min smak, kan se ut lite som en fyrkant i den, så jag tänkte att man isåfall piffar upp den med nitskärpet i midjan.

Klänning - bikbok
Diadem - bikbok
Nitskärp - lindex
Skor - h&m




glömde en sak...

ojdå, glömde säga att joel kinnaman må vara min snygging men
tyvärr inte är lika snygg som min pojkvän... hihihi

Joel Kinnaman!

Har ni sett att sveriges snygging Joel Kinnaman, som bland annat spelar
huvudroll i Snabba Cash-filmen har blivit modell för MQ?
Jag blev så glad när jag såg det, att nu förgyller det min morgon när jag åker förbi
reklampelaren och ser en snygging stå där och kolla på mig :D!



i like!



leggins - gina
linne - monki
tröja - h&m

you found me



Har precis ätit middag, och det var tänkt att jag och mamma skulle åka ut till olika affärer och kolla på tapeter. Men klockan blev tyvärr för mycket så affärerna har ju stängt.. så vi får åka imorgon istället! Har tänkt mig någon guldtapet av något slag på en vägg, antingen så ska den vara helt guldig, eller med något mönster, har faktiskt inte hittat någon som jag har fallit för ännu! Så om jag fortfarande inte hittar någon med snyggt mönster, så får det bli helguld. Har ni sett någon snygg tapet med guld i grunden, så säg gärna till! :)

Tråkigt med molnigt väder idag, det är tillochmed ganska kallt tycker jag! Tyckte ändå att det verkade som om det skulle bli soligt och fint nu när våren är kommen.. men nej då.



Godnatt! ♥




Nu ska jag lägga mig och sova faktiskt. är klar med rapporten nu, och jag ska nog faktiskt inte kolla på tv innan jag somnar, utan har nog tänkt att läsa lite gullivers resor-boken av Jonathan Swift. Helt ärligt så är det en väldigt sarkastisk bok! Men vi hörs imorgon antar jag!
Natti! ♥

The spotlight needs to be realised.


                                                                      Jag & mamma

Nu sitter jag och gör det sista på labbrapporten som ska lämnas in imorgon. hoppas dock att jag mår bättre imorgon så jag kan gå till skolan.. Var där bara och gjorde matteprovet idag, vilket gick lite sådär eftersom jag mådde dåligt. Fast som sagt, jag kan inte göra allt, jag är ingen superwoman..?

Ska försöka lägga mig tidigare idag också, så jag inte behöver bli så fruktansvärt trött. Efter provet stack jag hem och sov i ungefär 4 timmar.... hoppsan säger man. Men jag får lära mig sova på nätterna istället! Annars så har jag varit ute på promenad med mamma i en timme, och sedan så har en målare varit här idag och kollat runt lite på hur det ska bli senare. Imorgon kommer en annan målare och kollar också, så vi får se när vi börjar måla!

Nu måste jag göra klart rapporten och sedan blir det nog lite tv innan sängen.

Låtarna som gör 2009 till just 2009!



The Black Eyed Peas - BOOM BOOM POW
Lady Gaga - POKER FACE
Lady Gaga Featuring Colby O'Donis - JUST DANCE
The Black Eyed Peas - I GOTTA FEELING
Taylor Swift - LOVE STORY
Flo Rida - RIGHT ROUND
Jason Mraz - I'M YOURS
Beyonce - SINGLE LADIES (PUT A RING ON IT)
Kanye West - HEARTLESS
The All-American Rejects - GIVES YOU HELL
Taylor Swift - YOU BELONG WITH ME
T.I. Featuring Justin Timberlake - DEAD AND GONE
The Fray - YOU FOUND ME
Kings Of Leon - USE SOMEBODY
Keri Hilson Featuring Kanye West & Ne-Yo - KNOCK YOU DOWN
Jamie Foxx Featuring T-Pain - BLAME IT
Pitbull - I KNOW YOU WANT ME (CALLE OCHO)
T.I. Featuring Rihanna - LIVE YOUR LIFE
Soulja Boy Tell 'em Featuring Sammie - KISS ME THRU THE PHONE
Jay Sean Featuring Lil Wayne - DOWN
Miley Cyrus - THE CLIMB
Drake - BEST I EVER HAD
Kelly Clarkson - MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU
Beyonce - HALO
Katy Perry - HOT N COLD

view from outside



Jacka - lindex
Halsduk - h&m
Leggins - ginatricot
Skor - converse

Alexander McQueen it is.

Sometimes it just is'nt enough



Topp - h&m, the garden collection


Labbrapporten är snart klar, har det sista momentet kvar. Och imorgon är det prov på halva matte C-boken.. Tufft, men hoppas att det går bra, vill ju trots allt klara mitt mål. Så eftersom labben ska vara inlämnad på tisdag, så får jag börja sätta mig och repetera all matte nu. Önska mig lycka till på mitt 2 timmars matteprov imorgonbitti..

IKVÄLL ÄR DET GOSSIPGIRL! :D

sun sun sun!



jag längtar så fruktansvärt mycket till sommarlovet nu. har massor i skolan, och lärarna slutar aldrig att ge oss mer att göra. just nu hoppas jag mer eller mindre på att ett mirakel ska ske de kommande veckorna som får mig att hinna göra allting! Men allting blir iförsig bättre av att jag har någonting att se fram emot - PRAG under kristihimmelfärdshelgen med kompisarna. Vi kommer ha det fruktansvärt kul, och det är ju ca 100 pers från Borgar som åker, men sen ska vi inte glömma de andra 600 personerna som alla är 3or från Lunds gymnasier. SHIT VAD VI KOMMER HA KUL! :)

new phone!

fick ett paket från posten igår... hm.. kan det vara min nya telefon? :D



it's up!



kofta - h&m
linne - h&m
kjol - h&m
strumpbyxor - MQ


i ♥ handbags



RSS 2.0