5/1 Tillbaka till verkligheten

Då var det redan år 2013 och jag har hunnit bege mig tillbaka till Umeå. Hade 2 veckor i Malmö som var proppfyllda med fikor, shoppingdagar, fester och träffa hela släkten och alla vänner. Man kan säga att jag hade dem 2 bästa veckorna jag ens bara kunde önskat att ha nere i Malmö. Kom hem och spendera de första dagarna med familj och släkten, firade jul 2 gånger, var ute med vänner första fredagen och på lördagen var jag på födelsedagsfest och ute med andra vänner. För att bara tala om nyårsafton - som var att helt oslagbar! Äta trerätters buffé med mina allra närmsta fina vänner och typ 90 andra i Spegelsalen på Hipp. Firade tolvslaget på Stortorget innan hela gänget gick vidare till Klubb F där partajet fortsatte, sedan var det bara efterfesten kvar innan festen Nyårsafton 2012/2013 var avklarad. Mysigaste hemmadagen i soffan med mamma&pappa väntade den 1e januari. Kebabtallriken var ett måste... Och därefter hade jag bara 2 dagar kvar i Malmö som jag tog väl vara på! 

Men åh vad jag har ätit gott. Massa julmat och julgodis till att börja med! Sedan massa god mat som mamma&pappa har lagat - framförallt fondue såklart, uuunderbart! Sen överraskade dem även med brunch på casinot en dag. hihi så himla härligt! Och för att inte nämna nyårsbuffén.... ååh :)

Nu är jag tillbaka i kylan som sagt, och tillbaka till min studentmat. Fiber-havregrynsgröt till frukost varje morgon och soppa minst en gång om dagen! Fredagen igår var ganska lagom tråkig, behövde fixa en massa saker i stan, blandannat ett busskort. Så jag promenerade till stan och fixade det, sen var jag tvungen att ta ut pengar, eftersom mitt kort är avmagnetiserat och jag inte får det nya förrän på måndag så blir bara det ett stort projekt. Men hem igen och göra sig iordning för fredagsträning på gymmet! Körde cross-trainern i 40 minuter, sen vidare och körde mage i 25 minuter innan jag gjorde lite standardövningar med armar+ben som jag alltid gör när jag är det. avslutade med 15 min mage igen innan jag stretchade och gick för att duscha+basta. 

Lördagmorgon just nu och jag ska försöka ta mig till skolan alldeles strax. Har massa modeskisser att rita så jag har något att komplettera mina plagg med på presentationen. 

Här kommer liten bildbomb från min tid hemma!

Nyårsafton





Grattis Emelie!






Julafton



PUSS PÅ ER hela släkten och alla mina fina vänner som gör att min tid hemma blir så bra som den bara kan! 


Kommentarer
Mamma

Mysigt att få ha dig hemma och rå om dig lite grann. Blir ju mer speciellt än att bo hemma alltid......Kram mamma

2013-01-05 @ 16:13:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0