.


Tjenixen!
Idag efter jobb blev det rensning av jeans där det är hål i, dvs inte avsedda hål.. Och därför slängde jag 4 par jeans. Borde egentligen ha varit fler men det är ganska svårt att slita sig från sina favoritjeans? Så jag la alltihopa i min syhög istället, så kanske det blir något bättre av dem.
Men iallafall, det blev 3 par jeans idag.
1 par Acne Jeans, och 2 par Tiger of Sweden.
3700 kr totalt, men fick det för 1800 ;)



Kramar från

Snart 1 vecka kvar på jobb!

Imorgon är det fredag, och det innebär att jag bara har 1 vecka kvar att jobba! HÄRLIGT! :) Nu har jag för en stund sedan kommit hem från pildammsparken där jag har sett Sommarchansen. Vi cyklade dit och hem, vilket var väldigt skönt fast det tog en stund :). Nästa torsdag är det final och då ska jag dit igen!

Imorgon sticker jag och mamma och kollar på jeans till mig, sen kommer farmor & farfar på grillat, sedan sticker jag hem till min älskling och sover där.

Bara 29 dagar kvar tills jag fyller år också! :)
Kramar från






Förresten så hittade jag en SKITCOOL bild på mig när jag var 11 år och träffade min IDOL Grynet. hahaha :D

Det har varit..

.. soligt mestadels av dagen, och tyvärr får man lite ångest över det eftersom jag jobbar och inte kan vara utomhus. Tråkigt, men så får det vara. Har jobbat halva tiden nu, dvs. har inte så mycket kvar.
Idag kom älskling hem till mig och vi cyklade till icamaxi och köpte mat osv, sen gjorde vi en smarrig pastasallad :). Efter det kollade vi självklart på Paris Hilton - BFF och sedan på min favoritfilm som gick på tv idag!
Nu har min sötnos precis gått och jag ska gå och lägga mig nu.
På fredag och lördag ska jag ut och shoppa jeans förhoppningsvis!
Kramar från








shoppingnoja!

JAG MÅSTE SHOPPA.
Jag har INTE ett enda par jeans som det inte är hål i. Jag måste verkligen ta och köpa mig nya jeans. Usch, jobbigt....
Nu är jag inne på 2a veckan på jobbet och därmed har jag bara 1 vecka kvar efter denna - vilket är NICE!
På torsdag blir det sommarchansen igen i pildammarna. Härligt om det blir fint väder! Nu ska jag snart träna iallafall. Och det är sol ute! :)


Hittade en sötsöt klänning/topp precis från VILA. 299 ;-...
den kanske jag köper om jag får pengar över...

Söndag

I torsdags var jag på Sommarchansen i Pildammsparken med mamma och hennes arbetskamrat, dvs. en talangjakt för ungdomar. Och det var kul ända tills det började regna... I fredags såg jag Harry Potter filmen på bio. och ja.. jag blev VÄLDIGT besviken. Det var verkligen INTE värt 110 kr, och dessutom så var den tråkig och det hände inte så mycket. Som folk säger: "bara en uppladdning inför nästa film." och därmed en ganska onödig film.
Igår, lördags, tog jag, Kimsan och Emma tåget till Helsingborg där det var festival. Det var sjukt mysigt att gå där, härligt med Langos och massa bra musik! Vi hann se Melody Club, sen något Popcornband?, och typ halva Svenska Akademin för tyvärr började det ÖSREGNA. och hur kul är det då? Så vi stack till centralen och tog första bästa tåg hem, och det var nog fler än vi som tänkte så... Folk trängdes somfan in på tåget, men självklart så är vi grymma och tar första bästa fyra-säten ;). Folk stod upp i gångarna och så kommer det någon full kille fram och sätter sig vid oss, börjar svamla något om vad vi heter och så men han glömmer det snabbt igen. Tills han kom underfund med att han var på fel tåg. hahahaha säger jag bara. Han skriker somfan över hela tåget efter sin kompis om att dom var på fel tåg. Så kommer hans kompis ut från toan, och sätter sig i hans knä. Så börjar dom sjunga ''Hundog''. Och fyfan vad chockade vi blev - JÄVLAR vad dom sjöng bra! Helt sinnes. Tanter i 50-års åldern började hänga på, och vi kunde verkligen inte hålla oss från skratt...

Senare idag ska jag träffa min älskling, och sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Jobb imorgon iallafall - bara två veckor kvar! :D





kramar från









En helt vanlig onsdag..

Idag har jag jobbat igen, 3e dagen men det känns som jag har varit där i evigheter! Det börjar bli lite roligare iallafall, för man lär känna personerna man jobbar med lite bättre :).
Träning ikväll igen, och jag hoppas INTE på något ösregn idag. Men det kommer nog hända ändå.

Förresten så hade vi bestämt att jag, Kimsan och Emma skulle cykla ut till bo01 och ta ett kvällsdopp och sitta och äta lite där en gång i veckan nu framöver.. men det verkar inte som det blir av heller - DUMMA VÄDER!
Ska iallafall se Harry Potter på bio på fredag, ska bli nice! :) Har hört att den ska vara bra?
hörs ikvällis.

Kramar från






Linne - Zara
Kofta - H&M
Shorts - Zara
Skor - H&M
Väska - Prag

Tjingelingis!

Nu har jag precis haft en myskväll med världens underbaraste älskling. Imorgon är det jobb som vanligt. Fast det var tur att jag fick träffa älskling idag eftersom det var typ 4 dagar sedan :( och dessutom så har jag ju jobb och träning i vägen hela tiden...

Nu ska jag nanna lite. Imorse försov jag mig, så det hoppas jag inte händer igen.. haha
GODNATT! :)

Kramar från

Snart mysdags med film!

Nu har jag kommit hem från min 2 timmar långa fotbollsträning som bestod av ösregn och åska. haha. Jag var dyngblöt när jag kom hem! Så nu har jag precis kommit ut från duschen, sitter med hårinpackning i håret också. Eftersom att jag då inte har klippt mig på 2 år... (GROSE jag vet...) fast vad ska man göra när man satt hårmodell och inte visste ett skit. Tydligen visste inte frisören heller ett skit. Men det blev som det blev. Nu är jag nästan nöjd, lite längre så är det hyffsat bra igen. Förresten för att nämna det så har jag tagit ut min hårförlängning. :)

Nu ska jag gå till sängen, ta en kopp te och kura ihop mig i detta regniga vädert och kolla på film!
Jobb imorgon igen.... Natti!

Kramar från



Första jobbdagen avklarad!

Det var inte så värst hårt att gå upp och vara på jobbet kl 7 imorse. Trodde det skulle vara värre med tanke på när jag har gått och lagt mig varje dag... Fick lägga pärlor i burkar idag bara. och jag har gjort 800 st - vilket är väldigt bra! :))
Och  nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli matdags och sedan bär det av till träningen idag! (WOW...längesen) .

Förövrigt så funderar jag på att köpa nya fotbollsskor. dvs dessa :)




Nu ska jag iallafall sticka på träning. vi hörs ikväll! :) då får ni några bilder på ramarna som jag har pysslat lite med. Nu ska jag gå och äta!

Kramar från






Nattedags

Yesyes, nu ska jag verkligen nanna. Idag har jag bara tagit det lugnt och saknat min älskling förståss :(. Fast träffar nog honom på tisdag efter jobbet.
Annars tänkte jag hoppas på REGNIGT väder i tre veckor framöver eftersom jag ska jobba och det är orättvist om alla blir solbrända nu och jag inte har den möjligheten! :o haha. Så ni får ha så kul i regnet och jag får ha så kul med att sortera Panduro Hobby - pyssel!

Vi hörs imorgon.
Nu måste jag sova... Börjar 7 imorgonbitti.....
Nattti!

Kramar från







Ny design :)

Tjenixen igen!
Nu har jag suttit och klurat ut en del med min design - och såhär blev resultatet..
Det känns lite bättre än det förra, eller vad tycker ni?






Kramar från











Diadem med rosett - såhär gör du!

Detta är ett jätteenkelt sätt att göra ditt eget diadem mer personligt och unikt. Jag har valt att göra en rosett på mina, och sedan tagit lite pärlor för att få en känsla av lite mer personlighet.

Du behöver: Sax, lim, sidenband ca 2m, diadem.

Du har ett diadem som du inte vill ha längre, bredd spelar ingen roll, men jag gillar att ha smalare diadem för det är lätt hänt att det ser överdrivet ut på ett stort diadem. Men det är upp till er!

1. Sätt lim på ovansiden runt hela diademet. Jag använder mig av en ''limrulle'' som är väldigt smart uppbyggd. Finns på Panduro.

2. Du tar sidenbandet och snurrar runt diademet efter hand hela vägen runt. Tänk på att ha jämnt mellanrum och spänn hårt då det blir mycket snyggare. Så var noggrann! Ändarna kan du limma fast i slutet på diademet.
     -->   

Nu har du förhoppnigsvis ca en halv meter sidenband kvar. Nu ska vi göra rosetten, och man kan ju knyta en egen rosett och limma på, medan jag tycker det blir snyggare om man gör såhär;

3. Klipp av bandet och limma fast ändarna så det blir en oval så stor som du vill ha rosetten. Det kommer att bli ''vingarna'' i rosetten. Min gjorde jag ungefär 1 dm lång som blir 2 dm med båda sidorna..

Sen gör du en mindre ring som du ska ha i mitten av rosetten. Där får man känna sig efter, jag gjorde min lite mindre för att få lite veck i mitten på rosetten. Min var ca 2cm som då blir 4 cm totalt med båda sidorna. När man har gjort ringarna borde dom se ut ungefär såhär:



4. Sedan trär du i den stora ovalen i den lilla ringen och sätter den lilla ringen i mitten. Då ska det likna en rosett.

5. Nu vill vi ju ha två ''snöre'' som hänger ner från rosetten. Då klipper vi så långa vi vill ha och sedan limmar vi dom på baksidan av rosetten. Snyggast blir om du klipper banden snett i ena kanten.

Nu är det bara att limma på rosetten på diademet. Jag satte min rosett lite i ena sidan.




6. Nu är du klar! Vill du göra något mer så är det ju bara att låta fantasin flöda! Jag har satt på lite ''diamanter'' på det rosa här, och på det vinröda lite svarta pärlor.




LYCKA TILL! :)
Kramar från










Härliga inköp igår!

Molnen var framme, men trots det så var det 20 grader ute och väldigt kvavt. - Dvs. en perfekt härlig dag på stan med Kimsan och Emma! Eftar stan så blev det filmkväll med Kimsan och vi såg Isprinsessan och Good Luck Chuck, samtidigt som vi åt vaniljglass med varma bär! :)

Kramar från







Detta var vad jag köpte i stan;
svarta små ballerinaskor från H&M,
svarta glasögon från BikBok,
silvriga örhängen från Ginatricot,
två flätade hippieband i svart och rosa från H&M,
två sidenband- rosa och vinröd från Panduro Hobby.


och detta blev min outfit idag;

Glasögon - Bikbok
Jeansjacka - Zara
Linne - Zara
Nitskärp - Shock
Strumpbyxor - Lindex
Orientaliska skor - VILA
Kuvertväska - H&M

Hemma från soliga France!

Har haft superhärligt väder, 35 grader sol och det har varit allmänt härligt att vara iväg på franska rivieran med världens underbaraste pojkvän ! :) Vi har solat, badat, shoppat och ätit massa gott. Legat och stekt på stranden i Cannes, Bandol och Antibe, och shoppat lite i Nice & Cannes.
Och förövrigt så var det första gången jag träffade älsklingens pappa som har hotell i Valbonne. Han visade sig vara en  trevlig prick! :)

Imorgon blir det stan en runda med Emma och Kimsan. Får se om jag hittar någonting, det jag letar efter och som jag verkligen behöver är ett tunt svart nitskärp!.. iallafall bara det änsålänge. dessutom ska jag göra ett diadem med rosett imorgon, visar nog lite hur jag gör här på bloggen. Så checka in det!

På måndag börjar jag jobba :(!

FÖRRESTEN;
TACK! för alla kommentarer om min blogg, blir glad och varm varje gång ni skriver något så gulligt! :)


Kramar från








Här kommer lite bilder från vår resa!


KROATIEN 09 - FRANKRIKE 09

Hej!
Snart sticker jag somsagt till Frankrike, bara några timmar kvar. Det ska bli så härligt! hihi.

Här får ni njuta lite av en slideshow jag har gjort med några bilder från Kroatien under tiden jag är borta!
Kommer nog bli en sånhär när jag kommer hem från Frankrike med, och det kanske blir något inlägg när jag är borta också. Så titta gärna in ändå! :)

Kramar från










FASHION IT IS

Tubtopp - Zara
Kjol - sofieforsberg
Skor - H&M
Väska - Lundbergs

Myskväll hos mig!

Yes, och vi gillar det!
Härligt med varmt väder och sitta i uterummet med sina tjejkompisar och prata skvaller hela kvällen. Har saknat alla SÅ mycket, och behövde verkligen denna uppdateringen. Vi kom in på lite djupare saker då&då, och det är aldrig fel!
Kjolen jag har sytt blev däremot klar idag också. Har den på mig på bilderna :).

Förövrigt så kollade vi på Sex education en stund på tv. Och vi kom överens om att verkligen alla borde få undervisningen så som programledaren gör det. Hennes inflytande på eleverna i en skola, hennes makt, gör att många lyssnar på henne. Jag hoppas folk tar till sig vad hon säger!


Imorgon ska jag börja packa, woho! Cannes - HERE I COME! =D

Kramar från








Here's some photos, (:






Till minne av Michael Jackson


begravning idag.

King of pop
Michael Jackson



Tisdag 7 juli 09

Tjenixen idag! :)
Just nu har jag precis gått ifrån symaskinen och satt mig här istället. Har nyss sytt en rosa baggytröja, som jag kommer ha när jag dansat och kanske också som klänning med skärp i midjan? kommer nog bild på den senare :). Hittade även lite gammalt tyg från en klänning jag hade, och har precis börjat sy en kjol av det.. får väl se vad det blir tillslut?

Annars sitter jag bara och väntar på min sötnos som kommer hit senare idag. Vi ska nog bara ta det lugnt och så. Imorgon ska tjejkompisarna från skolan hit och vi ska prata massa gossip. hihiihi MUMS!
Nej, nu ska jag ta och städa lite.

Kramar från








Linne - Ginatricot
Örhängen - Ginatricot
Jeans - Tiger of Sweden
Väska - Joy
Skor - H&M

Måndag 6 juli 09

Har varit på fotbollsträning idag, första gången på flera veckor. Tappat all kondition, vilket inte förvånade mig speciellt mycket med tanke på att jag knappt har tränat någonting innan heller. Ganska tråkigt, men skolan har tagit all min tid. Har bara varit hemma idag och tagit det lugnt, med tanke på att jag åker till Cannes i Frankrike på fredag :).

Dagens Hiss - hippiehårband!
Dagens Diss - att gå med uggs på sommaren!  Varmt och fult.

Scarf - Burberry
Linne - Zara
Shorts - Ginatricot
Skor - H&M
Kuvertväska - H&M



Kramar från








Festklädsel!

Diadem m. rosett : Ginatricot
Örhängen: Ginatricot
Linne: Ginatricot
Väska: Joy
Kjol: H&M
Skor: H&M


Kramar från









Söndag 5 juli 09

Halloj!

Har gjort lite konfirmationskort och födelsedagskort idag när jag kom hem. Inspirationen kommer ju när man väl håller på och då vill man ju inte sluta!
Ni får lite smakprov längre ner på sidan!


Vaknade hos min älskling i Falsterbo idag, och igår tog jag bussen dit vid 7-tiden. När jag kom fram gjorde vi en väldigt god sallad med grillad kyckling och pasta. Mycket gott!
Mamma hämtade mig vid 2-tiden och vi åkte till Burlöv Center för att köpa presenter och så! Och självklart fick jag köpt ännu en bikini(redan köpt 2 stycken i sommar....) och ett supersött sommarlinne på VeroModa.



Nu ska jag äta lite goda jordgubbar och sedan blir det godnatt för mig!

Kramar från







Fredag 4 juli 09

Tjenixen!
Kom hem från några dagar i Falsterbo idag. Har legat på stranden några dagar och tagit det lugnt med älskling. Idag kom också Kimsan ner och la sig en stund, härligt. Sedan åkte jag och hon tillbaka till Malmö igen, när vi plötsligt blev sugna på morötter, dippa och film! Så hon kom till mig efter att ha varit hemma och vänt i detta varma vädret! Det blev Transformers och jag vill säga att jag underskattade den innan jag hade sett den......Men den var verkligen sjukt bra!

Har städat lite hemma nu och väntar på att mamsen och pappsen ska komma hem. Fast ska nog lägga mig snart iallafall, imorgon blir det stranden igen!(och jag som har bränt mitt ansikte.. hahahaha........................... lite mindre kul)


Förresten så kanske jag ska visa min student-outfit som jag sydde! Total kostnad; 175+24+15= 214 kr
så HERE-YOU-GO!


Kramar från










Onsdag 1 juli 2009

Tjenatjena.

Har tyvärr inte varit inne och skrivit så mycket den senaste tiden.. för det första så hade jag väldigt mycket i skolan, det vill säga VÄLDIGT mycket.... sen är det annat som har tagit min tid istället för datorn. Men nu är jag tillbaka!
     Kom hem från Kroatien för några dagar sedan, var en härlig 2,5 veckas resa och vi bodde på 3 olika ställen(Rovinj, Trogir och Plicevisc). Besökte även en vattenfallspark, (tyvärr ösregnade det den dagen...) fast det var fint ändå! Hade hyffsat väder, det var både sol och regn. Fast jag är ju en solmänniska så jag blev lite besviken.
     Var och shoppade en del i stan idag, mysigt med massa värme här hemma! Har säkert badat 5 gånger nu när jag kom hem och la mig framför poolen för att sola lite. HÄRLIGT!
     Idag blev det ett par jeansshorts, en stor vit skjorta och ett sött linne från Monki.

Och snart ska jag ner till Falsterbo och sova där tills imorgon med min älskling som jag inte har träffat sen innan jag åkte!

mamma och jag på en bro i Trogir.


Kramar från









RSS 2.0