Ska till skolan snart, vi har förövrigt skolfoto idag - och eftersom det är sista året på gymnasiet så blir det spexfoto! Så nu ska jag fortsätta fixa mig och packa ner lite rekvisita till fotot... :)

PUSS,

Godmorgon



Godmorgon.

Nu ska jag iväg till jobbet snart, men först måste jag hämta min cykel.. Ikväll blir det Gossipgirl och lite plugg förhoppningsvis. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt så jag inte blir sjukt stressad i veckan :)!

Har på mig ett naturvitt ekologiskt linne från H&M och en beige stickad kofta från Zara.

PUSS,

Lördag & plugg?



Nu sitter jag här och pluggar Internationell Politik. Roligt? - Ja, faktiskt ganska kul och sjukt intressant. Men på en lördag? SKÄRPNING liksom.

Men jag tror det är sjukt nödvändigt för att vi har världens största prov i veckan på detta, och detta provet är typ ökänt. Så jag får plugga rejält. Ikväll ska jag ta det lugnt, och idag menar jag det! haha :D

Bilden tagen innan jag stack ut igårkväll!

hörs senare ikväll
PUSS,

Nära ögat....

Först stack vi till Hipp, och efter ett tag där så gick vi vidare till krogen Barcelona inte så långt därifrån. Klockan var väl runt 02.20-02.25, vi stanna några minuter, dock så var det inte så kul där så vi gick ganska snabbt.

Fick sedan skjuts hem av Robin, och hade en liten härlig pratstund utanför mitt hus innan jag gick in. Så var nog inte i sängen förrän 4-halv 5.

Och nu när jag kommer upp och sätter på datan och går in på sydsvenskan.se, så hittar jag en artikel om att det hade varit skottlossning precis kl 02.30 på Barcelona. GUD, jag hade kunnat vara på så fel tillfälle vid fel tidpunkt :(... Tur att vi gick därifrån innan det smällde iallafall..





PUSS,

Ändrade planer...



Jadu, ändrade planer! Nu sticker jag ut ikväll istället!
Tar på mig den klänningen jag har på bilden - svart sammet! hinner inte ta någon bild så det fick bli denna!

PUSS,

♥ shoecounting!



Nu sitter jag och tar det lugnt i mitt rum. Slutade tidigt idag i skolan och har städat lite och rensat ut sjukt mycket kläder! Dessutom har jag räknat alla mina skor.. 42 par - inte så värst mycket faktiskt, eller?

Men snart så blir det Idol, ska ju vara sjukt bra låtar ikväll så jag ser väldigt mycket fram emot det! :)

På bilden och idag har jag förresten haft på mig en helt vanlig svart kofta med söta puffärmar från H&M!

PUSS,

MY ROOM.








Denna sommaren har vi hållt på och renovera sjukt mycket av huset, inklusive mitt rum då.
Det är nästan exakt som det ska vara till slut. Funderar på att ha en guldig tapet på den väggen där sänggaveln står, alltså där den sista bilden är tagen. vi får väl se!

PUSS,


Time to sleep

Nu ska jag gå och lägga mig, det blev ju inte så mycket sömn inatt så jag får väl ta igen lite nu. Uppdaterar igen imorgonbitti när jag vaknar innan skolan. Börjar ju sent så.. hihi!

Godnatt ♥

En lång dag



Det har varit en lång dag med skola, träning och allt vad det innebar. Men nu har jag kommit hem och satte mig här framför datorn fruktansvärt mycket senare än vad jag brukar.

Gud vad jag är glad för att ni kommenterar mycket - forsätt gärna med det, hihi :)
 PUSS,

Skolan..

Nu sitter jag i skolan, fixar det sista på min uppsats. Tyvärr gick jag tillbaka på några gamla vanor igår - men vad ska man göra. Ibland är det nödvändigt att bara få 3 timmars sömn... Eller är det?

Bilden nedanför är från Berlin, tagen för knappt ett år sedan. Har ju inga bilder här, så jag fick leta lite i arkivet på bloggen.



PUSS,

♥ natti



jag borde plugga plugga plugga plugga. men istället sitter jag här.....
typiskt mig som vanligt..

godnattis,

Vinnare!

Vann Dagens Blogg hos Amanda Riiem! :) En sån härlig överraskning!

För att se hennes blogg så är länken: http://rieem.com/



PUSS!

Dagens.

grön skjorta - Gina tricot
jeans - Nudie
svarta kilklackar - Nilsons

 

Sanningen bakom Kissie.....

Jag är inte en person som klankar ner på folk eller provocerar så som Kissie gör för att få sina läsare. Men samtidigt så är ju folk intresserade av hennes liv som har gått från 0 till 100 på bara något år. Jag kan själv ibland inte tycka att det är lite roligt att faktiskt läsa om hennes plastikingrepp och fram och tillbaka om hur hon bråkar med alla sina såkallade vänner.

Fast jag tycker riktigt synd om henne.

I detta inlägget ska jag visa några bilder som bevisar sanningen bakom Kissies bilder. Inte för att jag inte gillar henne eller för att sprida ut saker. Utan för att det är många unga som ser upp till henne, unga tonåringar som vill se ut som henne, vara som henne osv. Ni borde veta att hon ser inte ut som på sina bilder. Det är klart, jag har också varit i den perioden där man photoshoppade sina bilder sjukt mycket och ja - folk stör sig på det, det är bara att inse. Men man löser bara problemen på bilderna..

Ni som har sett hennes bilder på bloggen vet att dessa jag visar inte är tillgjorda, men att det är stor skillnad på dessa och dem hon visar i sin blogg.

Jag säger inte att jag själv är perfekt på några sätt och vis, visst kan jag också fixa min hud på photoshop. Men att klanka ner på att Blondinbellas hud är så finnig och ful, när din egen är likadan - då har man sjunkit lågt...
Tyvärr Kissie, jag sätter EN DISS på dig.











Hoppas det gjorde er tjejer där ute lite klokare. Alla är inte perfekta, men att klanka ner på andra för något och att själv se likadan ut - det är inte okej.

PUSS,

music music music!






Plugg.



Nu sitter jag och skriver på mitt arbete som vanligt. Måste verkligen bli klar med det så fort som möjligt, vilket kommer bli sjukt tufft! Menmen, det finns inte så mycket att göra åt det.
I helgen blir det förmodligen ta det lugnt och ännu mer plugg, har dessutom ett tjockt häfte att fylla i från jobbet som jag inte börjat med ännu. Men kämpa på alltså, det är vad jag ska göra.

PUSS & GODNATT,

Project runway ♥


Arh gud, kan inte sluta kolla på programmet. Har nog sett mer eller mindre varenda säsong ett antal gånger! Det brukar gå klockan 4 på 3an på vardagar, och ofta fastnar jag där!


en av mina favoriter, Christian Siriano gjorde denna klänningen i säsong 6!
GORGEOUS!

PUSS,

Skolan


Har inte hunnit ta någon bild på vad jag har på mig idag, men letade i arkivet här på bloggen, så hittade jag klänningen jag har på mig nu.
Jag har sytt den själv och idag har jag svarta strumpbyxor, beige lång kofta, vita converse, svart skinnjacka och halsduk till!

Nu sitter jag i skolan, skulle ha börjat tio över 8 men när jag har suttit på bussen i 40 minuter för att komma hit så är lektionen inställd. Jag som alltid kollar om någon lektion är inställd kvällen innan, - vilket jag gjorde igårkväll också. Men nejdå min spansklärare är sjukt seg på att anmäla sin frånvaro.

Så nu sitter jag i datatorget istället och skriver på mitt arbete om Judendom - vilket går sådär. Man kan väl hoppas att jag hinner en liten bit iallafall, börjar ju inte nästa lektion förrän klockan 11 igen.

PUSS,

Göra lite nytta..


Jag & Syrran på bild

Nu får jag börja göra någon nytta och sätta fart på pluggandet tycker jag! Hörs senare.
PUSS,

Studiedag


Har haft studiedag idag, väldigt skönt. Tänkte först bara vara hemma och plugga, men jag drog iväg en snabb runda till Stoff&Stil för att hitta lite tyger och dekoration till kuddar. Sminket sen igår och håret slavsigt i en tofs fick det bli. Slängde också på mig de absolut skönaste kläderna att gå ut i, men som ändå inte ser hur slappigt ut som helst!

Halvglansiga leggins, jeanskjorta, skinnjacka, halsduk & converse!



PUSS,

Shopping från den senaste veckan


Svart/guldig klänning från H&M


Svart sammetsklänning från H&M


Svart kofta med puffärm från H&M


Mörkgrått linne med paljetter från H&M


Längre beige/grå kofta med fickor från Zara.


Rosa/beige/cremefärgad kofta med volangarm från H&M


Militärgrön skjorta från Gina tricot

PUSS,

HALMSTAD



Åkte upp till Halmstad igår ju och hade ett par föreläsningar, dock så var man sjukt trött efter hela dagen. Vi har bott i små söta stugor en natt nu, och idag blir det några föreläsningar till och lite körövning inför Malmö Arena imorgon. Sen kanske vi åker en liten stund in till Halmstad innan vi åker hem, beroende på när det slutar här. Annars blir det raka vägen hem!

PUSS,

TRÖTT...



Hann tyvärr inte blogga mer igår, var fruktansvärt trött när jag kom hem. Musikalen var sjukt bra, nog en av de bästa jag sett faktiskt. Den hade verkligen allt en musikal ska ha :).

Idag har jag bara varit i skolan, hade inte speciellt många lektioner men jag har haft möte med SYV om framtiden. Lutar väl åt att läsa ett journalistprogram om nått år. Men just nu ska jag fokusera på nuet.

Imorgon åker jag, Kim, Lidia och Matilda på roadtrip till Halmstad. Vi ska övernatta där och så kör vi hem dagen efter. Det kommer att vara en workshop med välgörenhetsorganisationen Star for Life, där vi är väldigt aktiva. Kommer folk från olika delar i Sverige och ska bli kul med nya möten med människor! I samband med detta så är det också på söndag en välgörenhetsgala på Malmö Arena, där alla pengar går till Star for life-skolorna i Sydafrika. Där ska vi vara med och sjunga då, med bland annat Måns Zelmerlöf.. Så det blir att öva på alla låtarna i bilen på vägen upp och hem, för på söndag gäller det! :D

PUSS,

RUNAWAY



Satt kvar en stund i skolan efter jag hade slutat och gjorde klart en del skolsaker, vilket kändes fruktansvärt bra. Just för att jag ska iväg till Malmö Opera ikväll och se musikalen Singing in the rain, hihi!

PUSS,

MARIA MONTAZAMI GOES WILD....



Gud vad jag verkligen gillar henne, lite flumsig och seg. Det blir så härligt i en bra kombination!
Hon bjuder rejält på sig själv!
Eller vad säger ni?

PUSS,

ÄNNU EN DAG..



Godmorgon!
Idag ska jag till skolan som vanligt, har dock inte så många lektioner så börjar sent och slutar tidigt, skönt! Fast jag har ganska mycket saker jag borde ta tag i, och då är detta en bra dag att göra det på!

Religionuppsats om Judendomen
Börja med projektarbetet --> skicka in loggbok/utkast
Göra geografiuppgifter
Fixa klart psykologiuppgiften om mina egenskaper


vi får väl se hur det går!
PUSS,

NEED SOM HELP



Jag sitter uppe för att vänta på att min optimism ska rinna över. Vilket den inte har gjort de senaste kvällarna. Undrar verkligen vad man ska göra åt det. Finns nog inget sätt faktiskt. Men man kan ju alltid hoppas...

Det är alltid så att min ångest kommer krypandes och jag bestämmer mig för att göra något åt det. Verkligen bestämmer mig. Men när jag väl ska börja, så kommer optimisten i mig fram och skjuter iväg det framför mig. Jag ska inte börja med att fortsätta med så det var förut. Börja om, börja om.

Jag forsätter detta inlägget med en länk till ett av mina gamla inlägg som beskriver precis;
http://sofieforsberg.blogg.se/2009/october/fragan-ar.html#comment

PUSS,

OMGJORT

Då har man fixat ännu en ny header här på bloggen igen! Vad tycker ni denna gången? :)


Detta var den gamla

och detta är den nya



Jag tycker det blev väldigt bra iallafall!

PUSS,

Picture



En av de många bilderna som togs igår! :)
Ska göra en ny header med en bild som togs igår också har jag tänkt... får se när det blir av!

Nu sitter jag på tolfte våningen uppe i tu...

100media_imag013 (MMS)

Nu sitter jag på tolfte våningen uppe i turning torso. Väntar på att bli sminkad och fotad på The Studio. Vi får väl se gör det går, lägger nog upp bilderna imorgon! :)

Lördag

Jag var hemma och tog det lugnt hela lördagen, igår det vill säga. Superskönt att bara få vara hemma och fixa sånt som man inte hunnit med innan. Jag tog mig även tiden att göra lite nya kort! Märkte i fredags när jag letade febrilt efter ett snyggt kort att ge Lidia, att det inte fanns några snygga kvar bland våra kort. Så jag satte mig ner och pysslade lite.

Såhär blev resultatet.
Lite somrigt/vårigt kanske? Blir mer hösttema snart, måste bara köpa fler ark och blommor i höstfärger! :) Eller vad tycker ni?







PUSS!

Fredagkväll


Emma & jag

Matilda, Emma & Monika

Emma, Jag, Kim, Frida, Stina & Lidia

Väldigt händelserik vecka, både positiva och negativa händelser har slagit till. Dock så fyllde Lidia 18 år igår, fredag, och det var så skönt att få tillbringa lite tid med dem närmaste. Mingelkväll med snittar, champagne osv hemma hos Lidia, sedan stack vi till en bar vid möllan, ölkafét hette det. Efter det blev det KB.
Trevlig kväll med trevligt sällskap!

PUSS,

RSS 2.0