TRÖTT...Hann tyvärr inte blogga mer igår, var fruktansvärt trött när jag kom hem. Musikalen var sjukt bra, nog en av de bästa jag sett faktiskt. Den hade verkligen allt en musikal ska ha :).

Idag har jag bara varit i skolan, hade inte speciellt många lektioner men jag har haft möte med SYV om framtiden. Lutar väl åt att läsa ett journalistprogram om nått år. Men just nu ska jag fokusera på nuet.

Imorgon åker jag, Kim, Lidia och Matilda på roadtrip till Halmstad. Vi ska övernatta där och så kör vi hem dagen efter. Det kommer att vara en workshop med välgörenhetsorganisationen Star for Life, där vi är väldigt aktiva. Kommer folk från olika delar i Sverige och ska bli kul med nya möten med människor! I samband med detta så är det också på söndag en välgörenhetsgala på Malmö Arena, där alla pengar går till Star for life-skolorna i Sydafrika. Där ska vi vara med och sjunga då, med bland annat Måns Zelmerlöf.. Så det blir att öva på alla låtarna i bilen på vägen upp och hem, för på söndag gäller det! :D

PUSS,Kommentarer
Erica♥

Vilken fin bild:O

2010-10-08 @ 09:16:49
URL: http://eswensson.blogg.se/
Anonym

* Hej!

Just nu så pågår det en tävling på min blogg där du kan vinna ett super tjusigt armbaand från Ulrikas smycken.Är du intresserad så kika gärna in och anmäl dig :)Kramar Jenny

http://truejenny.blogg.se *p.s om du inte gillar reklam så ber jag om ursäkt och så är det bara att radera denna kommentar.

2010-10-08 @ 19:30:04
URL: http://truejenny.blogg.se/
FINI

Sv: strax utanför göteborg, sj då?

2010-10-11 @ 21:43:20
URL: http://fini.blogg.se/
kajsa

Supersöt bild! Haft en bra dag? :)

2010-10-12 @ 19:12:36
URL: http://kajsablom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0