14/9 FREDAG!

Vilken superfredag det har varit idag. Men jag har haft världens otur haha! Åker hemifrån med en buss tidigare mot universitetet, för vi skulle börja presentera våra saker idag och jag kände att jag behövde kolla igenom lite så allt blev perfekt. Men istället, när jag kommer fram så inser jag att min blus inte ligger i min väska. ÅH NEJ, tänker jag eftersom vi börjar om 20 minuter, och ta bussen hem tar 35 minuter. Men vad ska man göra.. Så jag får rusa till bussen, åker hem, hämtar blusen och åker bil tillbaka till skolan. Men när jag väl hoppar ut ur bilen med min tygpåse där jag hade blusen i, SÅ TAPPAR JAG DEN JÄKELN I EN FET VATTENPÖL. TYGPÅSEN ALLTSÅ... hahahaha så jag presenterade och ställde ut en blöt blus som tagit mig typ över 1 timme att hämta :(. Jobbig förmiddag med andra ord!

Men bara att vända det till något positivt.... När jag kom hem började jag storstäda och bädda rent med mina nya lakan och påslakan jag köpte igår! Så skööönt :). Nu har jag precis lagat världens godaste kyckling, med rotfrukter i ugn och bearnaiesås. MUMS, det är fredag ju! Dags att duscha och fixa sig, för snart tar jag fram vinflaskan..
Underbara helg ♥!

Idag har vi diskuterat en massa angående egocentriska designers och hur allting i ens kollektion egentligen utgår från en själv. Så det här blir helt enkelt en egoboost med massa bilder på mig själv, enjoy haha!!!!!!Avslutar med två bilder på min blöta blus. Som förhoppningsvis har torkat i skolan nu.. haha!


PUSS! 


 


Kommentarer
Mamma

Så fin blus gumman! Kram

2012-09-14 @ 19:30:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0