13/9 Torsdagsmys

Har spenderat hela dagen i skolan från 9-16. Det tar sin tid att sy något från grunden och väldigt detaljerat med rätt skärningar, bra måttanpassat och hitta lösningarna på problemen som uppkommer under arbetets tid. Självklart provsyr vi väldigt mycket. Hittar bra lösningar för just det speciella tyget vi använder osv. Men allt väldigt kul! Bara det att jag nog lätt blir uttråkad efter ett tag om jag inte blir färdig tillräckligt fort med något. Tidigare när jag sytt saker har jag alltid sytt under press, typ att jag måste bli klar innan fredag för då ska jag ha klänningen på mig exempelvis. Men nu är det lite flytande... Man gör lite så mycket man hinner osv, bara resultatet blir så bra som möjligt. Absolut inga nödlösningar här inte! Utan man ska presentera plagg med hög användningsförmåga och god sömnad. Men det lär man väl sig mer av antar jag!

Nu håller jag ju på med min blus som sagt, och såhär ser den ut änsålänge. Jag har kvar knapparna och knapphålen, men tänkte att jag kanske hinner lösa det ikväll så det är klart tills jag kan presentera och lämna in den imorgon!


Detaljer - Kragen


Detaljer - Knapparna som ska vara bak.Hela blusen framifrån.Sitter och pluggar med mitt underbara te!Skulle läsa ut hela denna boken till imorgon för då blir det seminarium! Men jag kämpade på. Tog bara några timmar :)


PUSS!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0