BALI 5/5

Flygresan var riktigt harlig. Vi trodde att det skulle bli lite drygt med sa lang tid pa flygplanet men icke! Vi mellanlandade i Istanbul, Singapore och Jakarta innan vi antligen kom fram till Bali! Dar fick vi vanta i ungefar en halvtimme innan var skjuts kom... Forsta hotellet var sjukt dyrt, men funkade anda bra, det var frascht och hade en fin pool. Efter 2 natter sa bytade vi till ett billigare efter att ha pratat med andra om vad deras boende kostar. Vi gick runt och hittade ett annat fint hotell med pool och frascha rum for lite billigare peng, sa det blev det. Och inatt sover vi pa nasta stalle som tydligen var ANNU billigare, ett Deluxe rum med Ac, balkong, pool, varm vatten, mosaik pa toaletten, glansande stengolv och en sktistor dubbelsang.... DET AR SJUKT!!!! Detta kostar typ 340 000 rupiah vilket blir typ 290 kr for bada per natt. :)

Forsta natten vi kom dit traffade vi ett gang pa 4 svenska killar som vi har hangt med, 2 fran sthlm och 2 fran staffanstorp?! Nu har vi aven uppgraderat oss till australienare och norrman.. Vi festar och dansar till Avicii ''levels'' tillsammans med balineser. DEM AR GALNA! men det ar ju vi ocksa..... hihi.

Det vi annars hittar pa ar ju, sola, bada, festa, chilla. Vi har fatt oss ett stammisstalle, en sportbar som ar fylld med killar. Dessutom gillar jag att sjunga falskt pa scenen med ett musikband sena natter tillsammans med australienaren...

Livet leker helt enkelt har borta. Chillar helkroppsmassage i en timme for 40 kr och prutar ner allting vi koper med minst 2/3..


PUSSS & KRAM FRAN BALI!




Kommentarer
Mamma

Du, festa o ha gärna kul med Australiensaren men bli för guds skull inte kär......han bor föööööör långt bort gumman!!!!

2012-05-05 @ 17:46:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0